Menjava iPhone baterije
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Kako zamenjati baterijo iPhona? Nobena skrivnost ni, da je baterija iPhona slaba, zato ni čudno, da krožijo govorice, da bo iPhone 7 opremljen z večjo baterijo. Roko na srce, baterije so Ahilova peta marsikaterega pametnega telefona. A v nasprotju s konkurenco baterije iPhona ni moč menjati brez pooblaščenega strokovnjaka. Vsaj tako smo bili naučeni, nenazadnje pa nas v to prisili garancija, ki postane nična, če sami šarimo po iPhonu. Če se na to dejstvo požvižgate ali pa vam je garancija že potekla in želite sami odstraniti baterijo iPhona, ste prišli na pravi naslov!

Veste, kako zamenjati baterijo iPhona? Če vaš iPhone ni več pod garancijo in bi radi zamenjali baterijo, ker je originalna že tako slabe sape, da opeša že po nekaj urah, potem je čas, da se naučite, kako lahko sami zamenjate baterijo iPhona, brez pomoči dragega strokovnjaka.

PREBERITE ŠE: Kako pravilno skrbeti za baterijo pametnega telefona

Apple je pred leti s posebnimi nestandardnimi vijaki (Pentalobe) na iPhonu močno otežil odpiranje telefona, zato smo bili za zamenjavo pokvarjene ali slabe baterijo prisiljeni obiskati dragega Applovega serviserja. K sreči so se na trgu kmalu pojavili namenski 5-kraki izvijači, ki omogočajo lastnoročno odpiranje, a Apple vas bo za to po prstih.

Od serviserjev namreč zahteva, da stare vijake zamenjajo z novimi, s čimer opazijo, ali je uporabnik na lastno pest odpiral in brskal po drobovju telefona. Naslednja varovalka je posebna folija. Zato velja še enkrat opozoriti, če se zamenjave baterije lotite sami, to delate na lastno odgovornost, vaša garancija za iPhone pa ne bo več veljala. Če vam je garancija potekla, pa ga lahko mirne vesti odprete in na preprost način zamenjate baterijo in s tem privarčujete kar lepo vsoto denarja.

Kako zamenjati baterijo iPhona:

Pametni telefon iPhone 7 To je famozni iPhone 7! Pametni telefoni z najboljšo baterijo Top 5: Pametni telefoni z najbolj vzdržljivo baterijo, ki jih lahko kupite že danes Pametni telefon VKWorld Crown V8 VKWorld Crown V8 – najtanjši pametni telefon na svetu z ohišjem, ki se celi samo Kolikokrat se dotaknemo zaslona telefona? Razkrivamo! Kolikokrat na dan se dotaknemo zaslona pametnega telefona? · ·