Kakšen tip moških kopalk izbrati, glede na tip postave
Utrip mesta · moda · moška moda

Nobena skrivnost ni, da so moški tako kot ženske različnih postav. Kakšen tip moških kopalk izbrati glede na tip postave, je ključno vprašanje pri nakupu poletne kopalne opreme. Poskrbite, da boste kupili kopalke, ki bodo na vaši postavi poudarile tisto, kar vam je všeč. Slab tip moških kopalk vam bo tudi pri najbolj izdelani postavi uničil videz. Pripravite se na kopalno sezono in preberite, kakšne kopalke so za vas kot ulite.

Kakšen tip moških kopalk izbrati glede na tip postave?

Visoka postava

Kakšen tip moških kopalk izbrati glede na tip postave, je težka naloga, a ko enkrat določite, v katero kategorijo spadate, je izbira kopalk mala malica. Če ste visoki, izberite kopalne hlače, ki segajo do kolen. A čeprav naj bodo hlače dolge, to še ne pomeni, da morajo biti ohlapne.

Nizka postava

Če višina ni vaša močna točka, izberite kopalke, ki segajo do sredine zgornjega dela nog. To bo vaše noge na videz podaljšalo in tako se boste zdeli višji. Nikakor ne oblecite predolgih kopalk! To bo namreč dalo vtis, da ste oblekli prevelike hlače svojega očeta ali starejšega brata. Dobra stran malo krajših hlač je tudi, da lahko končno pokažete rezultate težkih vaj za noge v fitnesu.

Močnejša postava

Zima je marsikateremu pustila vidne sledi vročih čokolad in pretiranega poležavanja. A če spadate med tiste, ki imajo malo močnejšo postavo, nič za to. Izberite prave kopalke in z veseljem zakorakajte na plažo. Prava izbira za močnejšo postavo so kopalke temnejših barv, ki bodo odvrnile pozornost od odvečnih kilogramov. Poleg tega pa nikoli ni prepozno, da se spravite nazaj v formo.

Suha postava

Če ste eni izmed tistih, ki se nikakor ne morejo zrediti, se nimate ničesar sramovati. Da boste lažje stopili v toplo morje, pa vam priporočamo, da si nadenete kopalke s pisanimi vzorci in divjimi barvami. To bo vaši postavi dodalo nekoliko okvirja.

PREBERITE ŠE: Moške kopalke 2016: najbolj modne moške kopalke za poletje 2016

Mišičasta postava

Če ste med zimo pridno garali v fitnesu in se vam je to obrestovalo v atletski postavi, ste pri izbiri kopalk nekoliko bolj svobodni. Bodite le pozorni na to, da kopalke ne bodo pretesne. Malo širše hlačnice bodo dale sproščen vtis.

 

Moške kopalke Swam Moške kopalke s katerimi se vaš korenjak tudi v mrzli vodi ne bo skrčil! PicMonkey Collage Moške kopalke 2016: najbolj modne moške kopalke za poletje 2016 Moško spodnje perilo skozi čas Zgodovina moškega spodnjega perila PicMonkey Collage cover Moške frizure 2016: najboljše poletne frizure za moške · ·