Leica-Summicron_Feature-3_1512-x-1008_teaser-1316x878
V zraku · tehnologija · gadgeti

Leica občasno pretrese fotografski svet z lansiranjem posebne kamere. V to kategorijo lahko uvrstimo tudi novi model M Monochrom Stealth Edition, s katerim je moč posneti odlične črno-bele fotografije.

Kamera Leica M Monochrom Stealth Edition je bila ustvarjena v sodelovanju z ustanoviteljem podjetja Rag & Bone Marcusom Wainwrightom.

Fotoaparat ima Summicron-M 35-milimetrsko lečo, ob tem pa navdušuje z elegantnim dizajnom. Poudariti velja tudi, da je odporen proti praskam, sivo ohišje pa je dopolnjeno s črnim usnjem in posebno fluorescentno barvo, ki se sveti v temi.

Leica M Monochrom je moderno orodje za fotografe, ki za izražanje svoje ustvarjalnosti uporabljajo črno-belo tehniko fotografiranja. Ponuja najboljšo tehnologijo, ki omogoča izjemno kakovost posnetkov.

Na voljo bo le 125 primerkov novega modela. Temu primerna je tudi cena, ki je 12.790 evrov.

Galerija – Kamera Leica M Monochrom Stealth Edition

Kamera Leica M Monochrom Stealth EditionOdpri galerijo

MnD_MA770 Master & Dynamic MA770: brezžični zvočnik za arhitekte 7706_dap2 SAMSUNG QLED 4K TV: televizor, ki v prostoru preprosto izgine Canon EOS M50   Cameras   Canon UK copy Kamera Canon EOS M50 z izpopolnjenim sistemom samodejnega ostrenja jakob-owens-168415-unsplash NAJBOLJŠI DIGITALNI FOTOAPARATI ZA HOBI FOTOGRAFE IN USTVARJALCE VSEBIN · · · ·