sir-patrick-stewart-reads-shakespeare-on-twitter-coronavirus-fb19
V zraku · buzz buzz · Koronavirus

Naj te vsak dan poboža pomirjujoč glas legendarnega Patricka Stewarta, ki na Twitterju prebira Shakespearjeve sonete.

Največje britanske gledališke in filmske legende, vitezi in dame, ki so v času pandemije s Covid-19 očitno bolj ranljivi demografske skupine, so izkoristili družbene platforme za izražanje svoje ustvarjalnosti. Tako je na primer Judi Dench objavila nekaj zabavnih posnetkov iz samoizolacije s hčerko (Finty Williams), plodovit tviteraš Ian McKellen pa se je na Twitterju odločil za staro dobro retvitanje.

Njegov “BFF”, vrhunska gledališka in filmska legenda Patrick Stewart, ki ga lahko trenutno spremljamo v vlogi kapitana Jeana-Luca Picarda v seriji Star Trek: Picard, pa se je v nedeljo odločil za branje Shakespearjevega soneta 116. Odziv je bil fenomenalen (več kot 50.000 všečkov, več kot 10.000 retvitov), zaradi česar se je Stewart odločil, da nas bo pod “hashtagom”#ASonnetDay vsak dan razveselil z branjem enega od Shakespearejevih sonetov. Mi se že veselimo njegovega pomirjujočega glasu, pa ti?

FRIZURE Frizerji iz nočne more: ljudje, ki so dobili res ponesrečeno frizuro! the-wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio (1) Kaj tvoj odnos do denarja pove o tebi? bruno-van-der-kraan-i4rOpdj444c-unsplash Če se boš v teh dneh počutil osamljenega, preberi to … shutterstock_563773858 Za vse tiste, ki se v teh dneh žrtvujejo za nas: 5 znakov, da imate v življenju višje poslanstvo! · · ·