Hitro sestavljivi kavč narejen iz kartona.
Utrip mesta · dom

Ko pomislite na kavč, si vsekakor ne predstavljate kos lahkega pohištva, nekaj kar bi prosto prenašali naokoli ko se vam zahoče. A kaj če vam povemo, da obstaja izredno lahek in mobilen kavč narejen iz kartona z nosilnostjo do 150 kilogramov, ki se povrh vsega še ziba kot gugalni stol. Mogoče ni tako lep kot usnjena sedežna garnitura, a če ste se ravno vselili in denarja zanjo še ni, ni razloga, da bi bili do tedaj brez kavča.

Kavč z kartona je idealen za tiste, ki ste se sveže vselili, pa v dnevni sobi ne želite, da zeva praznina, dokler si ne omislite sanjskega kavča. Da pa ne boste mislili, da gre za kak neudoben kos pohištva. Kavč iz kartona se namreč ziba kot gugalnik, tako da bo hitro osvojil vaše srce. Poleg tega ga sestavite v le dveh minutah, zahvaljujoč izjemnemu dizajnu pa je to mačji kašelj.

PREBERITE ŠE: Room in a Box – kartonska soba iz škatle, ki jo sestavimo v pol ure #indiegogo

Življenjska doba le 9 kilogramov težkega kavča je nekje od enega leta do dveh, odvisno kako nežni ste do njega. Če boste vsak dan po službi dobesedno padli vanj, potem raje računajte na leto kot dve. Vaš je za preračunanih 120 evrov.

Hitro sestavljivi kavč narejen iz kartona.Odpri galerijo
Prikupni gospodinjski pripomočki, ki bodo poživili dom. Prikupni, originalni in praktični. Gospodinjski pripomočki, ki bodo poživili dom. Mobilité je kombinacija skejta in delavniškrga stola Mobilité = skejt + delavniški stol Stilsko razpolovljena hotelska soba. Pavel Vetrov – soba, ki je pol minimalistična, pol maksimalistična 10-SNAP-by-Be-elastic SNAP – ustvarimo si svoje pohištvo #kickstarter · ·