Lesena tipkovnica Keyboardio Model 01 bo spremenila tipkanje na bolje.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Dnevno ure preživimo za računalniki in medtem ko se zadeva v katero gledamo in operiramo skozi leta drastično izboljšuje, tipkovnica, nepogrešljivo orodje računalnikov, vztraja pri svoji obliki že skoraj 100 let! Si ne zaslužimo kaj boljšega? Keyboardio zato tipkovnico izumlja na novo. Njihova tipkovnica Model 01 v obliki metulja je tako ne le ergonomsko zasnovana, ampak tudi popolnoma prilagodljiva. Prednaročite jo lahko na Kickstarterju.

Ste kdaj videli glasbenik, da bi si izbral plastično kitaro in nanjo stavil svojo kariero? Zakaj potem to počnete, ko gre za tipkovnico? In zakaj praktično vsak dizajn tipkovnice v zadnjih dvajsetih letih ignorira naravno delovanje naših rok in kar je pri tipkovnici pomembno? Zato so pri podjetju Keyboardio izdelali boljšo tipkovnico- Model 01. Ja, potrebna je vaja, da jo osvojite, a je vredno.

Njeno ohišje je izdelan iz javorja, tipke s fleksibilno membrano z gumijastimi kupolami pod njimi in LED-lučkami, ki jih lahko sprogramirate po mili voljo, pa so vbočene. Na ta način omogočajo bolj udobno tipkanje, usmerjajo prste, neaktivnim pa nudijo počitek. Oblika metulja je, kot večina velikih izumov, nastala po naključju, a so jo obdržali, ker deluje prijazneje.

PREBERITE ŠE: myType – zložljiva žepna tipkovnica za mobilne naprave

Tipkovnica Model 01 je prilagodljiva, s štirimi načini postavitve, in odprtokodna. Brez vsakega programerskega znanja jo lahko prilagajate svojim potrebam saj ji bodo priložene izvorna koda, shematika elektronike in izvijač.

Z njo tako dobite tipkovnico, ki bo rasla z vami. In če daste kaj na tipkanje, boste kampanjo na Kickstarterju podprli. Tam se je iz ”bube” že razvil ”metulj”, saj je kampanja že dosegla želen finančni cilj, na vaš dom pa bo tipkovnica priletela, če zanjo odštejeta preračunanih 265 evrov.

Lesena tipkovnica Keyboardio Model 01 bo spremenila tipkanje na bolje.Odpri galerijo
Better Re - prav poseben prenosni polnilec, ki uporablja stare baterije Better Re – reciklaža starih baterij kot mobilni polnilnik Cube Cube – je prihodnost domov na kocki? bleen-birth-charcoal Bleen – hologramski 3D projektor za katerega ne potrebujemo 3D očal Holus - ko digitalna vsebina oživi Holus – interaktivni namizni holografski zaslon kot taborni ogenj