kiipix-instant-photo-printer_31330
V zraku · tehnologija · gadgeti

Polaroidne kamere sicer dobro služijo svojemu namenu, a so nepraktične in težke, hkrati pa niso sposobne ustvarjanja tako kakovostnih fotografij kot pametni telefoni. Za tiste, ki se kljub temu ne nameravate povsem ločiti od njih, je tu KiiPix.

KiiPix je tiskalnik, ki bo navdušil tako nostalgike kot ljubitelje moderne tehnologije. Namenjen je namreč tiskanju fotografij iz vašega pametnega telefona. Telefon bo torej mogoče preobraziti v polaroid.

Naprava, ki jo je izdelalo japonsko podjetje Tomy, je preprosta za uporabo. Na vas je le, da odprete KiiPix in nanj namestite pametni telefon, ki prikazuje izbrano fotografijo. Nato pritisnite sprožilec, zavrtite gumb in kopija vaše fotografije bo tukaj.

KiiPix za tiskanje na polaroidni papir uporablja svetlobo, ki izhaja iz telefonovega zaslona.

Koncept, na katerem temelji KiiPix, je zelo uporaben. Če želite tudi vi posnete fotografije kar se da hitro natisniti, lahko svoj KiiPix prednaročite tukaj. Njegova cena je 46,19 evra, dobiti pa ga je mogoče v roza, črni in modri barvi.

Galerija – KiiPix

KiiPixOdpri galerijo
Nekoliko nenavadno, kajne? PVRR: prihaja virtualna resničnost za mačke Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K: postanite profesionalni snemalec img_cam96_header Polaroid Originals 600 ’96 Cam': barvita vrnitev v preteklost this-terrifying-device-reads-your-mind-and-i-do-not-understand-it-nor-want-to-1500x1000 Ta zastrašujoča naprava lahko sliši vaše misli · ·