Utrip mesta · moda

Počasi lahko pozabimo na grobo zimsko vreme in svojo neprivlačno puhovko zamenjamo za prefinjen balonar, v katerem bomo kot prave angleške dame uživale na popoldanski pijači s svojimi prijateljicami. V kombinaciji s črnimi (pre)velikimi očali bo naš styling dosegel popolnost.

Angležinje so znane po tem, da jih še tako grobe vremenske razmere ne ustavijo pred nošenjem krila in sandalov brez nogavic, prefinjen trenč pa jim pozimi služi kot najtoplejši plašč. Končno je prišel čas, ko lahko tudi me uživamo na popoldanskemu soncu in srkamo čaj, oblečene v čudovit prehoden balonar, ki naš styling v trenutku postavi stopničko višje. 

Balonar oziroma trenč predstavlja izvrstno investicijo, saj ga lahko kupimo le enkrat in nato nosimo leta in leta. Čeprav se modni oblikovalci vsako leto poigravajo s kultno obliko modnega kosa, ki nas spomni na Audrey Hepburn, se novi modeli v večjih in manjših spremembah še vedno dotikajo ženstvene klasike. V galeriji si poglejmo, med katerimi “posh” modnimi kosi iz “high street” ponudbe, lahko izbiramo ta trenutek.

Odpri galerijo
Dolce&Gabanna sta nas popeljala v srednjeveški začarani gozd Andy Torres, Gala Gonzales in Nicole Warne. Foto: blogi Style Scrapbook, Amlul.com in Gary Pepper Girl Tri modne blogerke v trendu snežno bele barve cover Minimalistični moški modni editorial z efektom vode Na milanskem tednu mode blestijo krila · · · · ·