Ko te moški ima zelo, zelo rad: zaradi PRAVE ljubezni bo pripravljen tudi na to ...
V zraku · odnosi

Moški bo za žensko svojega življenja storil marsikaj, tudi stvari, za katere je nekoč bil strogo prepričan, da jih NE BO – zaradi PRAVE ljubezni bo pripravljen tudi na to …

Stabilen moški bo ženski svojih sanj zagotovil ljubezen, spoštovanje in podporo … odrekel pa se bo tudi nekaterim stvarem ali navadam, ki ga na poti, da postane popoln partner, ovirajo.

Kdor je okusil lepote partnerskega razmerja, ve, da zaveza temelji na odrekanju, ki prinese dobiček, ne izgube. Moški (in tudi ženska), ki se bo odrekel stvarem, ki uničujejo njegovo razmerje, bo dobil SREČO in ODNOS, ki ga izpolnjuje. In to je najdragocenejša stvar v življenju!

zaradi PRAVE ljubezni bo moški pripravljen tudi na to …

Odrekel se bo svojemu egu.

Moški ego naj bi bil najbolj potenten v dvajsetih letih in tam bi moral tudi ostati. Z leti se stabilni moški začnejo zavedati, da niso popolni in je še veliko stvari, ki se jih morajo naučiti. In pogosto se zgodi, da ravno s prihodom ženske v njihovo življenje, popolnoma spremenijo pogled na življenje in dobijo drugačne perspektive.

Odrekel se bo potrebi, da ima vedno prav.

Razprave in majhni prepiri so povsem normalni. V takšnih situacijah oseba pokaže svoj pravi obraz. Ali je fleksibilna? Ali je pripravljena na kompromis? Če oseba ni pripravljena poslušati partnerjevega mnenja in ga upoštevati, je to lahko izjemno težavno.

Odrekel se bo nezrelosti.

Odpor do romanc in nagnjenost k temu, da se moški izogibajo obveznostim, kot je razmerje, je morda delovalo, ko so bili mlajši, vendar ko gradijo temelje za prihodnost z zrelo žensko, morajo spremeniti svoj pristop. Uspešni pari rastejo skupaj in delujo kot tim.

Odrekel se bo kratkoročnemu razmišljanju.

V mladosti vsak moški živi v trenutku in za trenutek, vendar ko v njihovo življenje vstopi ženska z misijo, morajo spremeniti svoje razmišljanje … v dolgoročno. Ženske vedo, da je težko načrtovati prihodnost z nekom, ki nima nikakršnih načrtov. Ostale bodo le z moškimi, ki imajo svoje cilje in podpirajo cilje svoje ženske.

Odrekel se bo slabim navadam.

Morda prveč pije, kadi, troši denar in ne srkbi za svoje zdravje … ženska bo imela moškega rada, ne glede na vse, vendar bo tudi imela svoje kriterije in bo iz svojega življenja izpustila osebo, ki ni odgovorna in stabilna.

shutterstock_752958187 Ponovno zanetita iskrico: 5 nasvetov za top poletno romanco s partnerjem Ko ga ne moreš spraviti iz svoje glave: zaradi tega neprestano razmišljaš o osebi, ki ti je všeč Ko ga ne moreš spraviti iz svoje glave: zaradi tega neprestano razmišljaš o osebi, ki ti je všeč Ljubezen, ki jo loči več tisoč kilometrov: tako LAHKO ohranita razmerje na daljavo Ljubezen, ki jo loči več tisoč kilometrov: tako LAHKO ohranita razmerje na daljavo 5 stvari, ki morajo ostati le med vama s partnerjem: teh skrivnosti NITI V SANJAH ne deli s prijatelji 5 stvari, ki morajo ostati le med vama s partnerjem: teh skrivnosti NITI V SANJAH ne deli s prijatelji