shutterstock_1167167608 (1)
V zraku · odnosi

Na izbiro imaš dve možnosti: ali gledaš v preteklost ali pa gledaš v prihodnost.

Ko vas izda človek, katerikoli človek, boste občutili bolečino. Če pa vas izda ljubljena oseba, se boste po vsej verjetnosti počutili, kot da bi vam iztrgali srce.

A ko se človek poslovi od svoje preteklosti, se mu odpre popolnoma nova pot, ki vodi NAPREJ. Prav bolečina in trpljenje, ki ju človek v tistem trenutku doživi, sta tisto, kar mu pozneje pomaga, da postane močnejši.

Največja energija, ki nam pomaga uspeti, je prav duhovna bolečina. Ko pride do izdaje, prevare, druga stran, tista prevarana, pride do neke vrste zidu, ki ga je težko preplezati. V takih trenutkih prav duševna bolečina pomaga, da premagamo vse ovire, da si razbistrimo um in se končno premaknemo v boljše življenje.

Bolečina človeka spodbuja, da v življenju nekaj spremeni. In to nam je zapisano že ob rojstvu. Da se človek lahko premakne naprej, mu življenje vedno nekaj vzame. In v takih okoliščinah je vse stvar izbire: ali bomo živeli v preteklosti in jokali ali pa se bomo premaknili naprej.

Človek je sebično bitje, zato želi biti povsod glavni in nadzirati vse v življenju. V trenutku, ko pride do prevare, preklinja bogove in usodo. Težko je, ker je imel že vse načrtovano, zdaj pa je vse padlo v vodo. In takrat vznikneta bolečina in strah, da bo izgubil vse, kar ima, da se bo življenje spremenilo. Človek pa se sprememb boji, zato ga vse skupaj še bolj boli.

Zato si velja zapomniti, da je izdaja ali prevara v vašem življenju pravzaprav priložnost, da začnete povsem NOVO ŽIVLJENJE!

melissa-askew-tSlvoSZK77c-unsplash (1) Močne in neustavljive: za vsako uspešno žensko stojijo druge uspešne ženske, ki jo podpirajo! toa-heftiba-wyHS87kKh5o-unsplash Ljubezen v času koronavirusa: dvorezni meč, izziv ali nova priložnost? daniil-lobachev-x4upR9pfsCA-unsplash Hvala, da si bil lekcija in ne napaka! diego-rosa-Gv3PJ3WvW18-unsplash Samozavestne ženske te stvari počnejo popolnoma drugače: ko živite svojo resnico, ste neustavljive! ·