Kondom za vinsko steklenico Wine Condoms
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · dom

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da steklenice vina niste izpraznili do konca, zamaška pa od nikoder? K sreči sta Mitch Strahan in Laura Bartlett, mama in sin, našla nenavadno rešitev. Kondom za steklenico vina, ki se ovije okoli vratu steklenice in tako ohranja vino sveže.

Kaj je najzanesljivejši in najvarnejši način, da ne zanosite? Kondom. Kaj je najvarnejši način, da zaščitite in zapečatite steklenico vina, ki je niste izpraznili do konca in za katero nimate zamaška? Kondom za steklenico vina.

Gre za nenavadno rešitev družinske naveze. Mitch Strahan in Laura Bartlett sta namreč prišla na idejo, da bi kondom priredila za steklenico vino in nastal je kondom, ki se podobno kot kondom moškega spolnega uda tesno oprime vratu steklenice in tako zagotovi, da je vino tesno zaprto in se ne polije. Izdelan je iz gume in zapečaten v zlato embalažo.

PREBERITE ŠE: Najbolj nenavadni kondomi na svetu

Za paket šestih kondomov za enkratno uporabo morate odšteti devet evrov. Kako zadeva deluje v praksi, si lahko ogledate v priloženem posnetku.

Galerija – kondom za steklenico vina Wine Condoms:

Kondom za vinsko steklenico Wine CondomsOdpri galerijo

Prvi vtis Kaj ljudje vedo o vas, še preden spregovorite z njimi? V čredi Kobilarne Lipica in ZRLS (Foto: Sibil Slejko in Arhiv KL) V Lipici izbrali naj lipicančka, malega Pluta Kopel v Nutelli Kopel v več kot pol tone Nutelle! Domiselno okrašeni avtomobili Domiselni lastniki avtomobilov, ki so avtu vdahnili edinstven značaj · ·