Kopalke iz lepilnega traka so hit letošnjega poletja.
V zraku · buzz buzz

Kopalk ni nikoli preveč, če pa so tako bleščeče, seksi in za vsako obliko telesa, je potem potreba po novem paru za na plažo upravičena.

Na letošnjem Miami Swim Weeku so obiskovalci lahko videli veliko dobrih dizajnov kopalk, a kot popestritev tedna lahko zagotovo štejemo The Black Tape Project, ki je na modno pisto poslal postavne modele, oblečene v najbolj nekonvencionalne modele kopalk.

Namesto tipičnih materialov, iz katerih so kopalke sešite, se je ta blagovna znamka predstavila z bikini kopalkami iz lepilnega traku.

Projekt je začel umetnik Miami Joel Alvarez, ki je ta gospodinjski pripomoček pripeljal tudi v umetnost in modni svet. Lepilni trak v obliki kopalk pa predstavlja nočno življenje Miamia.

The Black Tape Project je ekskluzivni modni eksperiment, ki kreativno pomika modne meje, saj poskuša ustvarjalno prikazati čutno naravo človeške oblike.

Ali so takšne kopalke zares nosljive, presodite iz fotografij.

Nago, z bleščicami okrašeno telo žensk, s katerim želijo dokazati, da se lepota skriva v različnih oblikah. Golo, z bleščicami okrašeno telo žensk, s katerim želijo dokazati, da se lepota skriva v različnih oblikah shutterstock_1266154771 Ta 3 astrološka znamenja imajo nepremagljivo intuicijo: preberejo te kot odprto knjigo! Kaj žival, ki jo prvo opaziš na tej sliki, pove o tebi? Katero žival najprej zagledaš na fotografiji? Odgovor pove, kdo si andressa-voltolini-202193-unsplash Kaj mandala in njena skrivnostna sporočila povedo o tebi? · · · · · ·