Kopalke Zara za poletje 2016
Utrip mesta · moda · ženska moda

Čeprav se zdi prenagljeno, je Zara na prodajne police že poslala svežo kolekcijo kopalk za poletje 2016. Španski modni velikan letos stavi na enodelne kopalke v različnih barvah in krojih.

Zara je konkurenco prehitela po desni in na prodajne police (tudi slovenske) že poslala svežo kolekcijo kopalk za poletje 2016. Do najbolj vročih dni v letu je resda še kar nekaj, a ženske že zdaj razmišljajo, v kakšne kopalke bodo smuknile, ko bo prišel čas za obisk plaže. Kot narekujejo letošnji trendi, je Zara ponudila enodelne kopalke brez naramnic, z V-izrezom in mornarskimi črtami.

PREBERITE ŠE: Zara GYMWEAR 2016: športna kolekcija za aktivne punce

Ne le da bo vsaka ženska našla model zase, tudi cene kopalk so tako privlačne, kot boste v njih videti. Zanje boste morali namreč odšteti manj kot 30 evrov.

Kopalke Zara za poletje 2016Odpri galerijo
Ženska moda z Woodstocka Woodstock, ”izvirni greh” današnje ženske mode Najbolj nenavadni ženski čevlji na svetu Najbolj nenavadni ženski čevlji na svetu Zara Gymwear Zara GYMWEAR 2016: športna kolekcija za aktivne punce PicMonkey Collage Ženske kopalke 2016: modne ženske kopalke za letošnje leto · ·