Kopalnice na prostem
Utrip mesta · dom

Razvajajte svoje čute v kopalnicah na prostem. Te, ki jih tokrat predstavljamo, so brez vrat in zidov ter omogočajo gostom luksuzno razvajanje pod milim nebom. Tu so kopalnice na prostem, ki jih lahko uporabljamo poleti.

Oglejte si kopalnice na prostem, ki jih lahko uporabljamo poleti. Kimicugu Sugihara, arhitekt iz Jokohame, ki je v preteklosti oblikoval številne počitniške domove z ekstravagantnimi kopalnicami, je nekoč dejal, da mnoge stranke pridejo k njemu s fotografijami kopalnic v japonskih letoviščih, ki jih želijo posnemati.

Tropska kopalnica je pravzaprav sinonim za zenovsko svetišče. Običajno obsega veliko kad ali tuš na skalah, parapete iz bambusa, obdaja pa jo mnogo rastlin. Ne smemo pozabiti na sodobne detajle, ki prepričajo prav vsakega posameznika. Svoje delo seveda opravijo tudi naravni materiali: les v kombinaciji s kamnom in, kot rečeno, obilica zelenja. Lepo, čisto in naravno.

PREBERITE ŠE: Plaža – kot umetniški projekt

V večini primerov so tropske kopalnice zgrajene dobesedno pod nebom, na prostem in predstavljajo razširitev hiš. Namen teh kopalnic je, da se uporabnik tu počuti svobodno in v največji meri blizu naravi. Namen je, da uživa v kopeli ali pod tušem. Pogled navzgor razveseljujejo tisočere zvezde.

Če želite tropsko kopalnico doma, a zunaj ne najdete primernega prostora, lahko že obstoječo kopalnico preuredite tako, da ji dodate ogromna okna ali steklene stene. Na ta način boste dobili več naravne svetlobe v notranjosti in zmanjšali potrebo po umetni svetlobi. Kopalnice na prostem, ki jih lahko uporabljamo poleti, si podrobneje oglejte v spodnji fotogaleriji.

Les je pogosto uporabljen material v tropskih kopalnicah.Odpri galerijo
Kako odstraniti ličila s tkanine? Kako z oblačil odstraniti trdovratne madeže ličil Novi dom Kendall Jenner Kendall Jenner 1,39 milijona dolarjev vredno stanovanje zamenjala za 6,5 milijona vredno hišo Oblikovalski dodatek 7170 7170 – slovenski multipraktični oblikovalski dodatek za vrt DIY klimatska naprava DIY klima: doma narejena klimatska naprava za drobiž ·