PicMonkey Collage
Utrip mesta · dom

Ljudje, ki imajo več časa in uživajo v kuhi, verjetno preživijo večino svojega časa v kuhiniji. To je razlog, zakaj mora biti njihova kuharska površina udobna in praktična. Spet drugi ljudje le uživajo v dobri hrani, ampak ne marajo kuhati – in ti si želijo, da bi njihova kuhinja bila predvsem edinstvena. Pripravili smo izbor modernih in neverjetnih kuhinjskih pomivalnih korit.

Ne glede na to, koliko našo kuhinjo uporabljamo – želimo si, da bi jo krasili kvalitetni in lepi elementi. Medtem ko eni prisegamo bolj na uporabnost, drugi prisegajo na edinstvenost. A edinstvenosti ne najdemo le v barvah in oblikah kuhinj, temveč tudi v enem izmed bolj pomembnih elementov kuhinje – v pomivalnem koritu. Kakšne so torej moderne in tiste manj verjetne oblike kuhinjskih korit, si lahko ogledamo galeriji. Morda pa bo ravno katero od teh kuhinjskih pomivalnih korit v nas vzbudilo željo po eksperimentiranju v kuhinji.

PREBERITE ŠE: Pulcina – espresso kafetiera, ki iz kave izvabi najboljše

V galeriji si lahko ogledamo inovativna kuhinjska pomivalna korita.

Moderna, inovativna kuhinjska pomivalna koritaOdpri galerijo
Pohištvena kolekcija COS COS za dom: ekskluzivno pohištvo priljubljene modne hiše Ribrand - leseni izdelki za dom Ribrand – slovenski leseni izdelki: preplet tradicije in sodobnega oblikovanja Obešalnik Coat Range Coat Range – obešalnik, ki so ga navdahnile gore Sodobna stopnišča, ki spreminjajo prostore 12 modernih stopnišč, ki spreminjajo prostore · ·