Objektiv Laowa 24mm f/14
V zraku · tehnologija

Najnovejši makro objektiv družine Laowa (Venus Optics) je videti kot cev ostrostrelske puške. Toda zanj ne potrebujete orožnega lista, vsekakor pa boste vrhunsko oboroženi za zajem makro posnetkov. Čemu takšna nenavadna oblika? Provokacija? Izdamo v nadaljevanju.

Venus Optics je na fotografskem sejmu Photokina predstavil nenavaden makro objektiv Loawa 24 mm f/14 z 2-kratno povečavo, zaradi katerega se vas bodo ljudje na ulici bali, saj vas bodo zamenjali za ostrostrelca, ravno nasproten učinek pa boste dosegli pri plahih živalih, ki se jim boste lahko približali bolj kot kadarkoli, ne da bi jih prestrašili in posledično pregnali. Objektiv daje slikovno razmerje 2 : 1.

PREBERITE ŠE: Blips – univerzalni makro in mikro objektivi za pametne telefone

Kompatibilen je s senzorji polne velikosti in bo na voljo za fotoaparate znamke Canon in Nikon. Je neobčutljiv na temperaturo in ekstremne razmere. V prodaji bo od leta 2017 dalje. Cena trenutno še ni znana.

Galerija – objektiv Laowa 24 mm f/14:

Objektiv Laowa 24 mm f/14Odpri galerijo

Elon Musk človeka seli na Mars. Elon Musk nas seli na Mars! Bomo ljudje že leta 2022 medplanetarna vrsta? FAST - največji radijski teleskop na svetu FAST: Kitajci z največjim teleskopom v lov na Nezemljane Apple bo patentiral vrečko. iBag – Apple želi patentirati papirnato vrečko! Zvoki starih naprav Zvoki tehnoloških naprav iz preteklosti, ki jih pogrešamo · · ·