Lapis
Utrip mesta · moda

Če se vam ”zalušta” po kakovostnih kristalih, srebrnem in modnem nakitu, šalih, ezoteričnih izdelkih in repromaterialu, potem imamo za vas pravi naslov- Lapis. Lapis velja za največjo trgovino z minerali, kristali, nakitom in fosili v Sloveniji. Najdete jih v Postojni in na spletu.

Lapis je največja trgovina z minerali, kristali, nakitom in fosili v Sloveniji. Fizično lahko na njihovo ponudbo naletite v trgovini Etno dar pri Postojnski jami, njihovo ponudbo pa si lahko ogledate tudi iz naslonjača v njihovi spletni trgovini lapis-butik.si, kjer se ideje za darila za najdražje in poslovne partnerje ponujajo kar sama (izdelujejo tudi nakit po naročilu).

PREBERITE ŠE: WU-LE: lesene kravate iz Slovenije na Kickstarterju

In še ena dobra novica. Izdelke dobite po izredno ugodnih cenah, če želite biti na tekočem z njihovo akcijsko ponudbo za praznični čas, pa jim le sledi na Facebook strani.


LJFW_SS16_nov2015_LJFW_PLAC_Foto_Klemen_Razinger_2 LJFW Plac v središču Ljubljane odprl svoja vrata PicMonkey Collage Modni zimski čevlji za zimo 2015/16 XE Susnyara 600 Nina Šušnjara ambasadorka znamke Jaguar Adidas Futurecraft Superstar Adidas Futurecraft: športni copati iz enega kosa usnja ·