Bar na Fidžiju Cloud 9
Utrip mesta · destinacija

Kot da Fidži, ki ga sestavlja serija okoli 300 otokov, ne bi bil s svojo naravno lepoto že dovolj privlačen, so dobesedno sredi oceana, kjer ga ne obkroža nič drugega kot kristalno čista voda, koralni greben in horizont, postavili edini dvonadstropni lebdeči bar na Fidižju. Sliši na ime Cloud 9 kar v angleščini pomeni stanje absolutne sreče.

Dvonadstropni lebdeči bar Cloud 9 ne leži na enem izmed 300 otokov na Fidžiju, je pa najbližje otoku Viti Levu, ki je njegov največji otok, kjer živita skoraj dve tretjini narodnostne mavrice Fidžija (sestavljajo jo Fidžijci, Indijci in številne druge rase). Bar ima kapaciteto za 100 ljudi in poleg mednarodne ponudbe pijače in krušne peči za pripravo pic gostom nudi zibajoče postelje, viseče stole in nepozaben pogled na prostrano morje z vseh strani. Na izbiro pa so tudi aktivnosti kot so plavanje, potapljanje in vožnja s padalom, ki ga vleče gliser, kmalu pa bodo na voljo tudi druge vrste vodnih športov.

PREBERITE ŠE: Deset najboljših svetovnih destinacij za piknik

Do bara Cloud 9 vam z glavnega otoka seveda ni treba plavati. Tja lahko pridete z najemom njihovega vodnega skuterja, se usedete na reaktivni čoln Excitor (vožnja z njim traja 10 minutah, z navadnim čolnom pa tričetrt ure), lahko pa si priskrbite tudi lastni privoz.

Portal KinkBNB KinkBNB – erotično obarvani Airbnb, ki poveže ljubitelje spolnih fetišev Milford Sound, South Island, Nova Zelandija Deset najboljših svetovnih destinacij za piknik Nepogrešljiva oprema za piknik Obvezna oprema, brez katere ni dobrega piknika Antarktika v vsej svoji lepoti. Dih jemajoči zračni posnetki Antarktike ujeti z dronom in GoPro kamero · ·