LED šal
Utrip mesta · moda

Iščete zares unikaten šal? Takšnega, ki bo izstopal? Takšnega, ki pride do izraza tudi v temi? Modna znamka Shenova ima natanko takšnega, kot želite. Čez dan diskreten, ponoči pa zažari v polnem sijaju – kot jasno zvezdnato nebo.

Šali so del mode že tisočletja. So obvezen zimski kos, marsikdo pa ga uporablja tudi kot modni dodatek. Če želite z njim resnično izstopati, potem je Shenovin LED-šal z zvezdno karto kot nalašč za vas. Ponoči namreč konstelacija zažari kot nočno nebo.

PREBERITE ŠE: Čudovite izvirne pletenine, v katerih vas ne bo zeblo

Šal je iz flisa in dolg nekaj več kot 180 centimetrov. Ima dve odstranljivi bateriji, ki lahko LED-žarnice napajajo več ur. Na voljo je v črni in beli barvi.

LED-šal z zvezdno konstelacijo:

LED-šalOdpri galerijo

naslovna Nagradna igra: podarjamo celovito oskrbo vida v Optiki Krstič Najdražji božični pulover na svetu Spoznajte najdražji božični pulover na svetu Ročna ura Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire Prestižna ročna ura iz safirja Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire Superge Adidas 3D Runner Adidas 3D Runner – prve superge Adidas izdelane s 3D-tehnologijo · · · · ·