Lego Disney figurice
V zraku · buzz buzz

Znamenite figurice Lego so prevzele obraz številnih znanih likov, od Harry Potterja do likov iz Vojne zvezd, zdaj pa bodo postale še priljubljeni Disneyjevi liki, kot so Miki miška, Pluton, Buzz Lightyear, morska deklica Ariel, duh iz Aladina, kapitan Kljuka, racman Jaka in Robin Hood.

Danski Lego je razkril, da bo 1. maja 2016 na prodajne police poslal figurice Lego s podobo priljubljenih Disneyjevih likov.

PREBERITE ŠE: Najbolj neprimerne igrače za otroke, ki ste jih kdaj videli!

Miniaturne Disneyjeve figurice bodo v spletni prodajalni na voljo za 3,99 ameriškega dolarja na kos in se bodo pridružile številnim novim likom, med drugim invalidni figurici, očetu, ki potiska voziček, in ženski v poslovnih oblačilih, s katerimi Lego razbija patriarhalni vzorec družbe.

Odpri galerijo
Za fante: kako imeti popolni prvi zmenek Za fante: kako imeti popoln prvi zmenek? Nuni, ki gojita konopljo Nuni, ki gojita konopljo, da ozdravita svet Srečni na delovnem mestu 12 stvari, ki jih lahko naredite, da boste v službi bolj srečni Fotografije, ki niso bile obdelane s Photoshopom Fotografije, za katere bi prisegli, da so obdelane s Photoshopom, a niso! · ·