Lego Tecnic Bugatti Chiron
Utrip mesta · mobilno

V letu 2016 so pri Legu Technic predstavili izjemnega Porscheja 911 GT3 RS, ki je v trenutku postal hit. Tokrat je prišel na vrsto še en izjemen avtomobil, ki bo dobil svojo kopijo v obliki sestavljivih kock. Lego Technic Bugatti Chiron je še bolj impresiven kot Porsche, z njim pa so pri Legu prekosili samega sebe.

Lego Technic Bugatti Chiron sestavlja kar 3599 kosov, kar je skoraj 1000 kosov več, kot smo jih potrebovali za sestavo Porscheja 911. Model v velikosti 1 : 18 vas bo osupnil s svojim smislom za podrobnosti. Načrtovalci pri Legu so se resnično potrudili in zadeli Chirona do potankosti. Opazili boste oglate LED-žaromete, široko svetlobno črto na zadku avtomobila, skozi celoten model pa je opazen dizajn, ki spominja na obliko konjske podkve.

Če pogledamo pod pokrov motorja, nas bo tam pričakal motor s premikajočimi se valji in delujoč 8-stopenjski sekvenčni menjalnik. Ker je realizem pri Legu Technic pomembna stvar, lahko z menjalnikom upravljamo z ročicami na voznikovi strani. Za piko na i lahko spuščamo in dvigujemo zadnji spojler Bugattija. Model je dolg skoraj 60 centimetrov in je kar konkreten zalogaj. A nič za to, pri sestavi se boste zabavali, končni izdelek pa bo zagotovo vreden vašega truda. Lego Technic Bugatti Chiron je lahko vaš za okoli 400 ameriških dolarjev.

Galerija slik: Lego Technic Bugatti Chiron

Lego Tecnic Bugatti ChironOdpri galerijo
Nobe 100 Nobe 100: 3-kolesni električni ‘klasik’ Opel-Combo-Life-00 Opel Combo Life: družinski prijatelj bo kmalu na voljo slovenskim kupcem History Supreme Top 10: jahte za to poletje, ki bodo v tebi prebudile pravega hedonista maxresdefault Vanmoof S2 in X2: električno kolo, o katerem lahko le sanjaš · · · ·