Lemoga, joga z lemurji je nov odštekan način sprostitve
V zraku · buzz buzz

Ljubitelji joge, rezervirajte bivanje v tem angleškem hotelu, kjer boste v družbi lemurjev spoznali, da jogo lahko izvajate tudi drugače. Namaste.

Spoznali ste lahko že jogo s psi, pivom, alpakami, vinom, konji … in zdaj je čas, da uživate v družbi lemurjev. Lemoga je nov način sprostitve, ki vsem ljubiteljem joge pomaga, da se rešijo stresa.

Uro joge z lemurji ponuja angleški podeželski hotel, ki obiskovalcem omogoča, da najdejo svoj mir tako, da se povežejo z naravo in majhnimi igrivimi bitji. Menedžerjem hotela se ta ideja zdi koristna, ker preživijo veliko časa z živalmi in vedo, kakšen terapevtski učinek imajo lemurji na hotelsko osebje. In zdaj so želeli, da tudi obiskovalci izkusijo blagodejne vplive teh živali.

View this post on Instagram

yoga with lemurs #lemoga

A post shared by Jules (@julesnagle) on

In kot lahko vidite na fotografijah, se zdi, da ta prikupna bitja resnično uživajo in izvajajo poze iz joge – no, zares grejejo svoje trebuščke na žarečem soncu, medtem ko ljubitelji joge sproščajo duha in telo.

Sicer hotelski kompleks vključuje tudi 400 hektarjev veliko zemljišče, na katerem bivajo številne prosto živeče divje živali. Uživate lahko v družbi alpak, surikat, orlov …

Se je vaša “bucket” lista podaljšala?

bruce-willis-parrot-cay-estate-1-thumb-960xauto-98245 Zdaj lahko kupiš to noro vilo Brucea Willisa Picture1 Tako sta si privoščila zmagovalca Eme! shutterstock_302387999 To so 3 astrološka znamenja, ki imajo največjo možnost, da postanejo milijonarji Louvre-in-Paris-1200x900 Francoski umetnik Louvre preoblikoval z neverjetno optično iluzijo ·