Prenosnik 2-v-1 Lenovo Flex 11 Chromebook
V zraku · tehnologija

Ko smo spoznali prenosnik 2-v-1 Lenovo Flex 11 Chromebook, smo se upravičeno vprašali, kaj še ostane tabličnim računalnikom. Ta hibridni prenosnik je verjetno najboljši nakup ta hip, če iščete prenosnik Chromebook, ki ponuja odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Lenovo Flex 11 Chromebook je na padce in vodo odporen prenosnik 2-v-1 z 11,6-palčnim IPS-zaslonom na dotik ločljivosti 1366 x 768 slikovnih točk. Poganja ga štirijedrni procesor ARM-frekvence 2.1 GHz. Izdelan je bil z mislijo na aplikacije za naprave Android, zato pričakovano poganja aplikacije za ta mobilni operacijski sistem. Stavi predvsem na hitro možnost preklaplja med prenosnikom in tabličnim računalnikom. Od ostale strojne opreme velja omeniti še 4 GB sistemskega pomnilnika in delovni pomnilnik z zmogljivostjo 32 GB, ki ga je moč razširiti s pomnilniško kartico microSD in ključkom USB.

PREBERITE ŠE: Prenosnik 2 v 1 Lenovo Yoga A12 – Yoga Book za vsak žep

Poleg omenjenih vmesnikov sta tu še vhoda za vmesnik USB-C in HDMI. Baterija na polnjenje zdrži 10 ur neprekinjene uporabe. Prenese padce z višine 75 centimetrov, tudi kratkotrajna kopel  naj mu ne bi prišla do živega. Onkraj luže bo treba za Lenovo Flex 11 Chromebook odšteti 260 evrov, kako visoko bodo ceno postavili pri nas, pa še ni znano.

Galerija – Lenovo Flex 11 Chromebook:

Prenosnik 2-v-1 Lenovo Flex 11 ChromebookOdpri galerijo
uTorrent uTorrent se seli v brskalnik: datoteke torrent bomo prenašali znotraj brskalnika Pametna ura ZeTime Pametna ura ZeTime – križanka klasične ročne in pametne ure Google Earth Novi Google Earth – 3D-vodeni ogledi po svetu v udobja doma Google Photos Nič več tresočih videoposnetkov: Google Foto postal mojster stabilizacije videoposnetkov · · · ·