BeFunky Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Liebeskind Berlin predstavlja novo kolekcijo usnjenih torbic in modnih dodatkov, ki bodo postale obvezen modni dodatek, pika na i vsakemu stajlingu. Ker modnih dodatkov nikoli ni preveč, hitro berite naprej in si izberite top modne torbice, denarnice in ovitke za telefon.

Liebeskind Berlin je na svoje police že postavil modne usnjene torbice in druge modne dodatke. Izbiramo lahko med različnimi modeli velikih, srednjih in majhnih ročnih torbic. Praktične majhne torbice so it kos te sezone, vanje pa brez skrbi spravimo tisto najnujnejše. V zimskih mesecih ljudje raje posegamo po temnejših barvah, na kar so bili pozorni tudi pri novi kolekciji Liebeskind. Izstopajo predvsem temnejše, umirjene barve, med njimi črna, temno modra in bež. Ker je barva letošnje jeseni in zime bordo, s torbico v tej barvni ne bomo zgrešile, prav tako pa jo lahko odlično kombiniramo.

PREBERITE ŠE: Božično-novoletna darila za ženske: darila za modne navdušenke

December je čas obdarovanj in v trgovini Liebeskind Berlin lahko izbiramo med različnimi usnjenimi modnimi dodatki, kot so torbice, denarnice, kozmetične torbice in ovitki za telefon, ki so odlično darilo, ki bo razveselilo vsako žensko, ker modnih dodatkov nikoli ni preveč.

Galerija – Liebeskind Berlin z novo kolekcijo usnjenih torbic in modnih dodatkov

Liebeskind Berlin z novo kolekcijo usnjenih torbic in modnih dodatkovOdpri galerijo

Lady Gaga in klobuk za milijon dolarjev. Klobuk za milijon dolarjev, ki ga je Lady Gaga nosila na Victoria’s Secret Fashion Show 2016 Victoria’s Secret Fashion Show 2016 Modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016: utrinki comma Comma nas s praznično kolekcijo popelje nazaj v viktorijansko dobo PicMonkey Collage Božično-novoletna darila za ženske: darila za modne navdušenke · · · ·