Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas.
V zraku · buzz buzz

Včeraj smo slavili dan, ki smo ga posebej namenili najbolj večni sladici sladoledu. Tradicionalni okuse naše brbončice dobro poznajo, vprašanje pa je, kako všeč bi jim bil okus majoneze. Bi si upali pojesti takšen sladoled?

Jagoda, banana, gozdni sadeži … tradicionalni okusi sladoledov so preteklost, saj boste na Škotskem odslej lahko uživali tudi v sladoledu z okusom majoneze.

Če imate tako radi majonezo in jo jeste ob vsakem obroku, je potem ta novica, da boste uživali tudi v sladici z majonezo, razlog za veselje. Sladoledna trgovina ICE v Falkirku na Škotskem je pred dnevi ljubitelje sladoleda navdušila z novim okusom.

Pri pripravi sladoleda niso eksperimentirali, temveč so v sladoled vmešali Hellmann’sovo majonezo, ki je sestavljena iz jajčnih rumenjakov in olja. Sladoled po navadi že vsebuje jajca, ki ustvarijo gladko teksturo, tako da majoneza zgolj prispeva k še večji kremastosti sladoleda.

Drzni degustatorji že okušajo ta edinstveni okus, drugi pa si ga ne upajo niti poskusiti. Si med pogumnimi ali tistimi, ki raje uživajo v preizkušenih okusih?

Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom. Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile. Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile Znanstveni razlog, zakaj naj ne bi smeli na dvotedenski dopust Znanstveni razlog, zakaj naj ne bi smeli na dvotedenski dopust Znanstveniki odkrili najstarejšo barvo na svetu, ki je stara 1, 1 milijard let. Znanstveniki odkrili najstarejšo barvo na svetu, ki je stara 1,1 milijarde let · · · ·