1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Če je narava vašega dela hitra, dinamična in po možnosti poteka na več računalnikih hkrati, potem potrebujete najboljša orodja, da delo poteka tekoče. Eno od teh orodij je zagotovo računalniška miška Logitech MX Master 2s.

Logitech MX Master 2S se ponaša z natančnim senzorjem in inovativno obliko, ki podpira dlan in zapestje v udobnem in naravnem položaju. Aplikacija Logitech Flow omogoča hkratno delo na dveh ali več računalnikih z zgolj eno miško. Laserski senzor DPi 4000  deluje brezhibno praktično na katerikoli površini, tudi na steklu in visok odbojnih površinah. Prek mikrokabla USB  lahko samo v treh minutah polnjenja lahko dobite dovolj energije za cel dan uporabe, medtem ko polno napolnjena miška nudi do 70 dni uporabe. Pomikanje po spletnih straneh ali dolgih dokumentih je zdaj še preprostejše in hitrejše. Natančen kolešček vam omogoča tudi hyper-fast scroll. Logitech MX Master 2S lahko povežete prek sprejemnika  Logitech Unifying™ ali prek brezžične tehnologije Smart Bluetooth.

Torej, oblikovalci, inženirji in ostali ‘multitaskerji’, tole je nekaj za vas.

PREBERITE ŠE: LOGITECH SILENT – RAČUNALNIŠKA MIŠKA, TIHA KOT MIŠKA

Galerija slik: Miška Logitech MX Master 2S

Miška Logitech MX Master 2SOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Najboljši ˝gadgeti˝ za poletje 2017 1000-500-citymagazine-cover Ricoh WG-50 – robustna kamera za vse razmere Essential Home Essential home – bojda najboljši digitalni asistent 4165cd1132a4bfdefa5425a564130cb6_original Arsenal: prvi pametni asistent za fotoaparate na svetu · · · ·