3052097-poster-p-1-apple-logo-paintings
V zraku · buzz buzz

Kakšen bi bil logo vaše najljubše znamke, križan z znanim umetniškim delom? Kombinacija Nase in Zvezdne noči Vincenta van Gogha. Pa Appla in Renéja Magritta. Ne, to niso čudne sanje, to je nova umetniška serija Logo+Art.

Filipinski grafični oblikovalec Eisen Bernardo, ki je znan po seriji slik, narejenih iz kombinacije albumov Taylor Swift in slik znanih umetnikov, je spet pokazal unikaten pogled na klasično umetnost. V seriji Logo+Art je združil logo ene izmed svetovno znanih blagovnih znamk in umetniško sliko, ki najbolj povzema značilnosti znamke. Tako sta se združila logo Nase in delo Zvezdna noč belgijskega slikarja Vincenta van Gogha pa Applov logo in avtoportret nadrealističnega slikarja Renéja Magritta, ki mu obraz zakriva jabolko.

PREBERITE ŠE: Fotografije, ki slavijo balet

Umetnik pravi, da je serija Logo+Art kombinacija umetnosti in kapitalizma ter osebnega in korporacijskega. Kombinacijo velikih znamk in slik velikih umetnikov si lahko ogledate v galeriji.

NASA + Zvezdna noč, Vincent van GoghOdpri galerijo
Balet skozi fotografijo Fotografije, ki slavijo balet Odkriješ napako? Ugotoviš, kaj je narobe s to fotografijo? blog.ginocerruti.com Kdaj smo v življenju najsrečnejši? Postmodern Loneliness Postmodern Loneliness: lepo je biti samski