Skateboard z domiselnim reuse konceptom. Foto: Nejc Vašl, Logsaw Meat.
V zraku · trend

Ne, ne gre za kakšno posebno žago za les, niti za sočen zrezek, kaj šele za oboje skupaj. Logsaw meat je namreč domača (!) kul znamka skateboardov z največ skateboardi v enem. Zakaj? Ker so sestavljeni iz vseh tistih, ki so že poželi svojo dozo slave urbanih trikov in sončnih “rajdov”, preoblikovani v popolnoma “frišno” preobleko.

V ozadju domiselnega koncepta se skriva Nejc Vašl, slovenski arhitekt z odličnimi ročnimi spretnostmi in gonilno strastjo do skateboardanja. Njegova “slaba vest” vsakič, ko je bil primoran zavreči svoj zdelan zlomljen skateboard in ga zamenjati za novega, je pripeljala na svežo idejo o njihovi predelavi. Kar se je začelo kot luštarija, je sedaj preraslo v start-up biznis znotraj skorajda neobstojočega slovenskega skateboard trga.

Logsaw meat prinaša proces ustvarjanja mini cruiserjev iz že odsluženih skateboardov, kjer v zameno za prinešeni re-use material kupec prejme dobroimetje. Tako nič ne gre v nič.

Na voljo je sicer 5 osnovnih oblik, a vsak cruiser je za kanček drugačen, saj je končna oblika odvisna od prvotnega stanja ponovno uporabljene deske. Edinstvene jih delajo tudi ročno pobarvani detalji na robovih in grafični potisk na spodnjem delu. Povrhu vsega pa jih odlikuje še odlična kakovost.

Z Logsaw meat stvaritvami bodo tako urbani rajdi postali ne le kul, temveč tudi užitek z dušo. Več informacij o Logsaw Meat najdete tukaj.

Foto: Pikkpack Shoes. Pikkpack Shoes – modna obutev, ki jo ustvarimo kar sami Foto: Palo TOP trend lesenih očal ostaja. Zakaj? maxresdefault-13 Ikeina kampanja za energetsko učinkovitost earth-observing-satellite.jpeg-1280x960 Osupljivi pogled na Zemljo iz satelita Landsat 8 · · ·