lovesac
Utrip mesta · dom

Pozabi na običajne postelje – to je sanjski puhasti “oblak”, s katerega si ne boš želel nikoli!

Podjetje LoveSac je izdelalo gromozansko posteljo, ki je videti kot puhast oblak, ki je ravnokar padel z neba naravnost v tvoj dom. Ja, otroške sanje so postale resničnost!

Najbolj udobna postelja na svetu je narejena iz zračnih pen in se popolnoma prilagaja tvojemu telesu. Dolga je dva metra in visoka 1,20. Nikoli naj ne bi izgubila svojo obliko, z nje lahko snameš tudi prevleko in jo opereš, potem ko jo umažeš s prigrizki in pijačo.

Ta oblak se poda v vsakem domu, saj lahko izbiraš med različnimi prevlekami in seveda najdeš tisto, ki ustreza tvojemu slogu.

Veliko denarja, veliko muzike – puhast oblak LoveSac stane 1300 dolarjev, kar je približno 1160 evrov. Če imaš toliko v žepu, potem ne odlašaj z nakupom, ker bo kotiček v domu, kjer je oblak, hitro postal tvoj najljubši. Pa še doživljenjsko garancijo imaš!

View this post on Instagram

Elevate your nap game.

A post shared by Lovesac (@lovesac) on

Sonos-Ikea-Speaker-Gear-Patrol-slide-2 Zvočnik Ikea x Sonos Symfonisk: nagrajen še preden je ugledal luč sveta Te 4 stvari notranji oblikovalci nikoli ne bi imeli v svojem domu Te 4 stvari notranji oblikovalci nikoli ne bi imeli v svojem domu Spomladansko čiščenje: zlati nasveti za svež dom Spomladansko čiščenje: 3 zlati nasveti za svež dom 0503b2c2-d4a0-4710-9f3b-ce151baa476f Ford Lane-Centring Bed: postelja, ki vašega partnerja med spanjem odkotali na svojo stran · ·