Lebdeči predvajalnik glasbe Making Weather
V zraku · tehnologija · gadgeti

Avdiooprema nikoli ni bila pretirano privlačen kos opreme, a z lebdečim predvajalnikom glasbe v podobi oblaka Making Weather se to spreminja. Gre za daleč najbolj nenavaden in atraktiven predvajalnik, kar ste jih videli.

Making Weather je lebdeči predvajalnik glasbe, ki posnema obliko oblaka, kopastega, če smo natančni. Ne le oblike. Tudi vedenje. Med predvajanjem glasbe namreč ‘bliska’ v ritmu glasbe in tako ustvarja edinstveno vzdušje.

Oblak lebdi nad ogledalom, ki je del zvočniškega podstavka. Gre že za drugi tovrstni izdelek podjetja Richard Clarkson Studio, ki je pred časom že začelo prodajati edinstven viseči zvočniki v obliki oblaka, v katerem prav tako nastajajo svetlobni učinki, podobni nevihtam. Oblak so pripravili skupaj s podjetjem Crealev, ki je specializirano za lebdeče izdelke. Oblak iz steklenih vlaken lebdi nekaj centimetrov nad zvočnikom, se vrti in je z bliskanjem po taktu glasbe (LED-luči) prava atrakcija.

Oblaku daje energijo polnilna baterija, za lebdenje pa je zadolžen podstavek, ki mora biti priključen na vir energije in ustvarja magnetizem. Čeprav je trenutno zgolj v fazi prototipa, pa avtorji obljubljajo serijsko proizvodnjo.

PREBERITE ŠE: Fireside Audiobox – zvočnik, ki bruha ogenj v ritmu glasbe!

Lebdeči predvajalnik glasbe Making Weather upravljamo z daljinskim upravljalnikom.

Puhasti predvajalnik glasbe Making Weather:

Lebdeči predvajalnik glasbe Making WeatherOdpri galerijo

MAG-LEV Audio: prvi lebdeči gramofon na svetu MAG-LEV Audio: Slovenci izdelali prvi lebdeči gramofon na svetu 1000-600-Sunnto-spartan-ultra2 Suunto Spartan Ultra: osebni trener za avanturiste in ekstremne športnike Ohišje za športno kamero Aer GoPro Dart Aer GoPro Dart – in športno kamero, lahko mečete po mili volji cover-1000-500-najboljsi-droni Najboljši droni 2016 – brezpilotni letalniki zavzemajo nebo · · ·