Izziv Mannequin Challenge
V zraku · buzz buzz

Mannequin Challenge je nov spletni izziv, ki se med zvezdniki širi kot požar. Gre za izziv, v katerem posamezniki posnemajo izložbene lutke, zato zamrznejo v različnih pozah, najbolje v karseda nenavadnih. Vse skupaj so ‘zakuhali’ dijaki ameriške srednje šole Edward H. White (Jacksonville, Florida), posnetek pa je 26. oktobra 2016 na Twitterju objavil uporabnik @pvrity___. V hipu je postal viralen in od tedaj praktično ni zvezdnika, ki se ne bi preizkusil v tem izzivu. Težko pa rečemo, da so ga ti srednješolci tudi izumili, kajti ljubitelji komične TV-serije Police Squad (1982) se spomnijo, da so izložbene lutke ob vsaki zaključni špici postali tudi Leslie Nielsen in druščina, s to razliko, da se je takrat vedno nekdo premikal in s tem poskrbel za komični vložek.

Ste že slišali za izziv Mannequin Challenge, izziv izložbenih lutk, ko skupina ljudi otrpne? Vsakih nekaj mesecev se na spletu pojavi nov izziv, ki obnori množice in naleti na množičen odziv. Po izzivu Harlem shake in izzivu s polivanjem z ledeno vodo (Ice Bucket Challenge) je naslednji tak izziv Mannequin Challenge.

Prvi so se ga od dijakov ameriške srednje šole (video) nalezli prav zvezdniki, ki kar tekmujejo med sabo, kdo se bo bolje odrezal v izzivu, ki od nas zahteva, da zamrznemo v čim bolj nenavadni pozi.

PREBERITE ŠE: Najdete pando med snežaki? Izziv, ki je obnorel splet!

Izziv Mannequin Challenge so že sprejeli košarkarji moštva Cleveland Cavaliers, ki so ga posneli v Beli hiši v družbi prve dame Michelle Obama, v slačilnici so se ga lotili Cristiano Ronaldo in preostali člani portugalske reprezentance, pa TV voditelja in komika James Cordon in Ellen DeGeneres (slednja ga je posnela skupaj z igralcem in režiserjem Warrenom Beattyjem), pevke Britney Spears, Beyoncé in Adèle, trendu je sledil celo nekdanji Beatle Paul McCartney, starleta Blac Chyna pa ga je v družbi Kris Jenner opravila v porodni sobi tik pred porodom. Vsi našteti so pred kamero zamrznili v akciji in postali žive izložbene lutke, ki so čez noč postale pravi spletni hit.

Na kup smo zbrali vse najboljše posnetke. Kateri zvezdniški Mannequin Challenge ti je najbolj všeč?

To so najboljši primeri izziva Mannequin Challenge:

Mannequin Challenge – Cleveland Cavaliers in Michelle Obama:

Mannequin Challenge – Cristiano Ronaldo in Real Madrid:

Mannequin Challenge – Adèle:

Mannequin Challenge – Paul McCartney:

Mannequin Challenge – Hillary Clinton in Bon Jovi:

Mannequin Challenge – Britney Spears:

Mannequin Challenge – Destiny’s Child:

Mannequin Challenge – Kevin Hart:

Ellen DeGeneres in Warren Beatty:

Mannequin Challenge – James Cordon:

https://youtu.be/PxUzHrqeCxY

Mannequin Challenge – Blac Chyna:

Mannequin Challenge – Milwaukee Bucks:

Mannequin Challenge – NY Giants:

TV-serija Police Squad se je izziva izložbenih lutk lotila, še preden je postal popularen:

Mannequin Challenge – nezvezdniška kompilacija:


Bela hiša - White House Kaj se zgodi, ko v Google vpišete Bela hiša? Nenavana dejstva o nosečnosti Nenavadna dejstva o nosečnosti, ki jih zagotove še niste poznali Bokser Takšne so bile priljubljene pasme psov pred 100 leti darila za ljubitelje kave Božično-novoletna darila 2016: darila za ljubitelje kave · · ·