siganature-terms
Utrip mesta · kulinarika

McDonald’s je ljudi po svetu obnorel predvsem s hitrostjo storitve, ki jo ponuja. V vsako restavracijo se pač ne spodobi prihiteti povsem moker od znoja in naročiti jed, ki jo prejmeš že v nekaj minutah.

Kljub temu pa v zadnjem času priljubljenosti pridobivajo restavracije s kakovostnimi hamburgerji, ki jih lahko pojeste pri predhodno rezervirani mizi. Na ta trend so odreagirali tudi pri McDonald’su. V njihovi poslovalnici na londonski ulici Kensington High Street bo odslej mogoče vnaprej rezervirati mesto.

Stranke, ki se bodo odločile za rezervacijo, bodo deležne posebnega tretmaja. Ob prihodu jih bo pozdravil godalni kvartet, njihova miza pa bo obdana z žametnimi zavesami in okrašena z umetninami.

Izbirati bo mogoče med tremi hamburgerji: Classic, BBQ in Spicy, ki jih bo butler z belimi rokavicami postregel pod srebrno pokrovko.

Nova kolekcija jedi je oblikovala skupina Chefs’ Council, ki jo sestavljajo številni kuharji, ki so delali v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami.

Svoje mesto lahko rezervirate tukaj. Ljudem, ki več pozornosti namenijo hitrosti priprave, pa bodo seveda še vedno na voljo tradicionalne McDonald’sove restavracije.

Tibor Šimonka in Luka Dončić Luka Dončić je ambasador blagovne znamke POLI shutterstock_1033468240 11 slastnih tipov hrane, ki pa je lahko smrtno nevarna Kaj se nahaja v notranjosti najdražje kepice sladoleda na svetu, ki stane 1500 ameriških dolarjev? Kaj vsebuje najdražja kepica sladoleda na svetu, ki stane 1.500 ameriških dolarjev? shutterstock_435507775 (1) Kako piti kavo kot pravi Italijan? · · ·