MekaMon02jpg
V zraku · tehnologija · gadgeti

Igričarji, ki radi pokukate v virtualno ali obogateno resničnost, boste veseli te novice. Apple je namreč na prodajne police postavil robotka, ki so ga razvili in sestavili v ReachRobotics. Povabite prijatelja domov, da se spoprimeta v dvoboju robotov, ki po obliki spominjajo na pajke.

MekaMon je robotek na štirih nogicah, ki ga boste upravljali s pametnim telefonom.

Nogice ter še nekaj ostalih komponent se da sneti in zamenjati, tako da si boste lahko sestavili bojevnika po meri. Vgrajene ima štiri IR-senzorje, ki mu pomagajo določati tako razdaljo in smer gibanja kot tudi sledenje nasprotniku. MekaMon se zna tudi prevrniti na hrbtno stran ter se hitro postaviti spet na noge. Robotka, ki tehta kilogram, boste prek Bluetootha povezali s pametnim telefonom, s preostalimi robotki pa prek infrardečih signalov. Baterija bo zdržala za približno  uro igranja.

MekaMonova zgodba je postavljena v leto 2076 in se odvija med človeštvom ter zunajzemeljskimi bitji. Lahko jo boste igrali v resničnem svetu ali pa v obogateni resničnosti.

MekaMona lahko kupite za 329,95 evra.

Galerija – MekaMon: robotek za najhujše igričarje

MekaMon: robotek za najhujše igričarjeOdpri galerijo

img Bose Sleepbuds: slušalke, ki vam bodo pomagale (za)spati Shinola-Canfield-Headphone-Collection Slušalke Shinola Canfield: če mislite, da ste slišali že vse … iBubble: podvodni dron iBubble: podvodni dron za visokoločjivostne posnetke 05_UE_Plattan2_BT_Girl_Indigo_1780 Urbanears Plattan 2: slušalke, na katerih se spočije tudi oko · · ·