Untitled-1
Utrip mesta · zdravje & lepota

Melvita, ki je najprej delovala kot čebelja farma, stoji na podeželju, nedaleč od naravnega rezervata soteske reke Ardèche, ki meji na Provanso in gorovje Cévennes. Vse do danes ji je uspelo ohraniti kakovost okolja, ki jo obdaja.

Melvitin proizvodni obrat v kraju La Fontaine du Cade v Lagorcu obsega površino več kot treh hektarjev in se povsem staplja z okoliško pokrajino. Vodo, ki jo uporabljajo v proizvodnji, ogrevajo sprejemniki sončne energije. Imajo pa tudi poseben čistilni sistem odpadnih vod, ki vključuje namakalni sistem, kakršen se običajno uporablja za namakanje puščav. Z njim namakamo plantažo hitrorastočih finskih vrb, katerih veje se uporabljajo za pletenje košar.

V letu 2011 je bila dokončana nova ekološka gradnja, ki je podvojila velikost in zmogljivost proizvodnega obrata.

Izjemno zlato olje z bleščicami

MELVITA je z natančnostjo zlatarjev za kolekcijo L’OR BIO® –ORGANSKO ZLATO zasnovala Izjemno zlato olje z bleščicami, ki združuje lesketajoče zlate pigmente naravnega izvora in 5 dragocenih, skrbno izbranih negovalnih olj: čudežno arganovo olje iz Maroka z izjemnimi lepotilnimi lastnostmi, obnavljalna kendi olje iz Indonezije in inca inchi olje iz Peruja, olje buriti iz Brazilije za poudarjanje zdravega sijaja polti ter olje pracaxi iz Amazonije za krepitev in povečanje sijaja las.

Izjemen dosežek: prefinjeno odišavljeno suho olje 100 % naravnega izvora z zlatimi mineralnimi pigmenti. Lahka tekoča tekstura se odlično vpije v kožo in ne pušča mastnega preostanka. Koža je nahranjena in žametno mehka, lasje pa so svetleči, krepki in zaščiteni.

Dermatološko preizkušeno

Certificirano organsko Izjemno zlato olje z bleščicami, 100 ml MELVITA je z natančnostjo zlatarjev zasnovala prefinjeno odišavljeno suho olje 100 % naravnega izvora, ki združuje lesketajoče zlate pigmente in pet dragocenih, skrbno izbranih negovalnih olj.

Olje za obraz

Izjemno zlato olje je popolna harmonija petih izbranih dragocenih organskih olj za nego obraza, telesa in las. To 100 % naravno posebno suho olje lahke, svilnate  teksture kožo in lase ljubkuje s prefinjenim dotikom, nepozabna čutna dišava pa jih ovije v nežno mehkobo. Koža je nahranjena in žametno mehka, lasje so svetleči, krepki in zaščiteni.

Krema

Izjemna lepotilna krema za sijaj združuje 5 dragocenih, skrbno izbranih negovalnih olj z lesketajoči pigmenti naravnega izvora in prefinjeno dišavo Izjemnega zlatega olja®.
5 dragocenih negovalnih olj je združenih v popolno sinergijo (kožo obnavljajo, hranijo in poudarijo zdrav sijaj polti) ter so bogati z omega 3, 6 in 9 maščobnimi kislinami.

Lesketajoči mineralni pigmenti naravnega izvora (sljuda, železov oksid & titanov dioksid) kožo ovijejo v zlato tančico in razkrijejo svilnato polt.

dolce-gabbana-sicilian-jewels Praznična kozmetika za hladne božične noči Oriflame my red Podarjamo izdelke iz kolekcije My Red, ki je predstavlja Demi Moore Tattoodo Tattoodo – zbirališče mojstrov tattojev in njihovih umetnin Kozmetična kolekcija Alexe Chung Kozmetična kolekcija Alexe Chung · · · · ·