2019 MINI
Utrip mesta · mobilno

Na avtomobilskem salonu v Detroitu bo MINI predstavil osveženo podobo tri- in petvratnega modela, kot tudi tistega “zgoraj brez”. Hkrati bodo ti modeli tudi prvi, ki bodo nosili prenovljeni logotip MINI, ki poudarja bistvene vrednote MINI – užitek v vožnji, prepoznavna oblika, vrhunska kakovost in čustvena privlačnost.

MINI bo v pomlad stopil z osveženim videzom, za katerega bi lahko rekli, da sledi uspešni formuli in ikonični podobi, ki se je preprosto ne spreminja. No, vsaj preveč ne. Tokratne spremembe prenovljenega MINI-ja so subtilne narave. Spremenjene so prednje in zadnje luči, kjer so zadnje še posebno privlačne, saj v njih opazimo podobo  zastave Union Jack. Napredek je opazen na področju pogonskih sklopov, kjer se izboljšala učinkovitost motorjev, na voljo pa imamo do 7 različic motorjev. Digitalno področje prinaša nove funkcije prek sistema MINI Connected, ki nam ponuja spremljanje prometa v živo, informacije o vremenu, podajanje novic in spremljanje trenutnih cen pogonskih goriv. MINI ima od zdaj še bolj povečano raven individualizacije, ker ponuja večjo izbiro barv, v notranjosti pa je na voljo več dodatkov in dodatne opreme.

PREBERITE ŠE: MINI JOHN COOPER WORKS GP: NAJBOLJ STRUPEN MINI

Galerija slik: 2019 MINI

2019 MINIOdpri galerijo
00-new-seat-arona-outdoor-side-angle-view Seat Arona (2018): novi mestni križanec, ki bo požel veliko zanimanja Volkswagen I.D. Buzz CES 2018: Volkswagen I.D. Buzz bo poganjala NVIDIA Hyundai Nexo FCV CES 2018: Hyundai Nexo FCV, inteligentni crossover na gorivne celice CES 2018: Onewheel+ XR: oddrvite na rolki z enim samim kolesom CES 2018: Onewheel+ XR: oddrvite na rolki z enim samim kolesom · · · ·