cover-mini2
Utrip mesta · mobilno

Mini je avanturistom pripravil tri kamping različice svojih modelov, ki predstavljajo tudi ene najmanjših avtodomov na svetu.

Mini je za poletne mesece pripravil tri posebne konceptne različice svojih modelov, namenjenih kampingu in karavaningu, ki obenem predstavljajo ene najmanjših bivalnih prikolic ali avtodomov na svetu.

Ne glede na majhne mere pa mini clubvan camper, mini cowley in mini countryman ALL4 camp ponujajo vso potrebno bivalno udobje za vikend izlet na obalo ali v gore. Ponujajo namreč tri različne načine akomodacije in tudi kuhalni kotiček s čimer zadovoljijo različnim željam avanturistom, ki se radi podajo v neznano. Cena za zdaj ostaja neznanka, saj gre le za študije, ki jih je Mini pripravil že v letu 2013. Mi pa jih objavljamo kot zanimivost, ki jo ne smete spregledati.

Cowley ima pravo bivalno prikolico z zunanjim kuhalnim delom in večino udobnostnih pripomočkov: zvočni sistem, LCD televizijo in sončno streho.

Za vse, ki resnično živite Mini lifestyle, bi bila realizacija tovrstnega projekta izjemna dodana vrednost.

Več fotografij & ostali modeli v fotogaleriji

Mini Cowley Odpri galerijo
004-volkswagen-golf-r-400-concept-1 VW Golf R400 – Zverina v ljudski podobi BMW-i8-5 Revolucionarni BMW i8 v testu Chrisa Harrisa Nissan-Self-Cleaning-6[2] Pranje avtomobila bo kmalu preteklost 1793723240517302615 Mini Paceman – Minijev poltovornjak za velike avanture · · · · ·