shutterstock_1086947231
V zraku · buzz buzz

Pred vami so vse polne lune 2020. In če ste kaj podvrženi temu, da vas “rada luna trka/nosi”, preberite, kako bodo polne lune 2020 vplivale na vas in na vaše razmerje.

Vas zanima, kdaj so vse polne lune v letu 2020? Spodaj najdete seznam vse polnih lun in pa tudi to, kakšen vpliv naj bi imele na vas in vaše razmerje. Prvo polno luno v letu 2020, znano tudi kot volčja luna, smo že prebrodili (10. januarja). Ta naj bi vas napolnila z občutkom, polnim želje po ljubezni, ne glede na to, ali ste v zvezi ali samski. Celo najzvestejši partnerji naj bi imeli ob tej polni luni občutek, da so zaljubljeni, da si želijo izkusiti nekaj novega.

Imena so polnim lunam tisoče let nazaj dodelila prvotna ameriška plemena, ki so s tem sledila menjavi letnih časov. Na luno so se obračala za vodstvo in navdih, da bi jim napovedala vpliv odhajajočih mesecev na njihova življenja.

Vse polne lune v 2020: kako bodo vplivale nate in na tvoje razmerje

SNEŽNA LUNA: 9. februar 2020

Zakaj snežna luna? Ker je tisti čas zapadlo največ snega, težavne snežne razmere pa so indijanskim plemenom onemogočale lov.

Kako bo snežna luna vplivala na vaše ljubezensko razmerje? Pazite, da boste ostali povezani s partnerjem, saj naj bi se v času snežne lune zaprli vase in potiskali partnerja od sebe. Če ste samski, se ne zaprite pred novimi priložnostmi, ker lahko tako izgubite možnosti za novo zvezo. Čeprav je zunaj hladno, to še ne pomeni, da mora takšno biti tudi vaše srce.

DEŽEVNIKOVA LUNA: 9. marec 2020

Deževnikova luna se tako imenuje zato, ker se temperature začenjajo dvigovati, v zemlji pa se spet pojavijo deževniki, ki napovedujejo pomlad in prebujanje ljubezni.

Deževnikova luna vam sporoča, da imejte odprte oči za nove priložnosti, saj se bodo pojavile, kjer jih najmanj pričakujete. Odprite srce, saj nikoli ne veste, ali je na poti k vam tista prava velika ljubezen.

ROŽNATA LUNA: 8. april 2020

Ta luna ni dejansko rožnate barve, ampak je dobila ime po prvih spomladanskih rastlinah, imenovanih rožnate plamenke.

Rožnata luna vam narekuje, da poslušajte glasbo, naj vaš notranji sij zasije izven vas. To je mesec vnovičnega rojstva in drugih priložnosti z bivšimi partnerji ali novih priložnosti z nekom, ki ga že dolgo poznate.

CVETNA LUNA: 7. maj 2020

Razlog, zakaj se ta luna imenuje cvetna je precej očiten, mar ne? Pomlad je in vse zaživi. Naj tudi vaša garderoba. Oblecite spet tisto srajco z lepim izrezom. Zdaj je čas, da uživate v polnosti življenja in izkoristite vse priložnosti.

Na ljubezenskem področju se boste prepustili svojim čustvom, čeprav ste mislili, da jih nimate več. Maj je mesec ljubezni, intimnih doživetij, povezav, obilja, zato uživajte v romanci svojega življenja, ne dvomite vase, upajte si. To je mesec, ko svoje občutke brez zadržkov delite in jih zaupate partnerju.

JAGODNA LUNA: 5. junij 2020

Zakaj jagodna luna? Ker je junij mesec, ko zorijo prve jagode.

Kaj vam sporoča jagodna luna? Nekaj vas bo držalo na distanci. Nič tako pomembnega … A ker ostaja v vaših mislih, je dobro, da se pogovorite s partnerjem in zadevo rešita. Luna vam bo zagotovila popolne okoliščine, da se vprašate, kaj želite in kaj potrebujete v razmerju. Pričakujete lahko pozitivne rezultate vajinega pogovora.

JELENOVA LUNA: 5. julij 2020

Ime je dobila po dejstvu, da julija jelenom začnejo rasti novi rogovi.

Ta mesec bo prevladovala in vas usmerjala moška energija. Postavljeni boste v vlogo voznika svojega intimnega življenja. Če morda na skrivaj sanjarite, da bi nadvladali svojega partnerja, je to mesec, da to fantazijo raziščete in uresničite.

JESETROVA LUNA: 3. avgust 2020

Luno so poimenovala ribolovna plemena, ki so v tem mesecu ulovila največ jesetrov in drugih rib.

Jesetrova luna vam sporoča, da se boste v teh dneh počutili zelo čustveno, ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi. To ne bo slabo, ne bi smelo biti. Luna vam bo omogočila, da se boste povezali s svojim partnerjem bolj kakor kdaj prej. Se morda sprašujete, kaj čuti do vas? Vas zanima, ali imata skupno prihodnost, načrte, ki vaju vključujejo kot par? Ta čas je idealen za takšna vprašanja.

KORUZNA LUNA: 2. september 2020

Indijanska plemena so to luno poimenovali koruzna luna, saj je bilo takrat največ koruze na poljih.

In kako bo na vas vplivala koruzna luna? Spodbudila vam bo vaša najgloblja čustva, ki bodo nenehno v vaših misli, pripravljena, da najdejo svojo pot v realnost, na raziskovanje in razpravo o njih. Morda v sebi držite nekaj pomembnega in vas je strah, kako bi se na to odzval vaš partner ali simpatija. Zdaj je čas, da jim to zaupate, poveste. To je čas, da razrešite vsa čustvena vprašanja, ki so se nabrala v vas.

LOVSKA LUNA: 1. oktober 2020

Ime je dobila iz časov, ko so ameriški staroselci začeli z lovom, da bi si priskrbeli hrano za dolgo zimo. To bo čas, ko vam bo luna prinesla več finančne varnosti.

Vplivala bo tudi na vaše ljubezensko življenje, počutili se boste zelo samozavestne. Na različne načine boste želeli obdariti svoje partnerje, ljubimce …  Pripravite se, oktobrska lovska luna vas bo popeljala v nove romantične dogodivščine. Ampak bodite previdni in pazljivi v svojih namerah, ker lahko komu ranite srce.

MODRA LUNA: 1. oktober 2020

Modra luna v resnici ni modre barve, čeprav je zaradi določenih prašnih delcev videti, kot da je nekoliko pomodrela. Ločimo dve vrsti modre lune: tisto, ki je druga polna luna v koledarskem mesecu, in posebno modro luno, ki je tretja polna luna v astronomski sezoni s štirimi polnimi lunami in se pojavi vsaki dve leti in pol. Astronomi pravijo, da modra luna obstaja zato, ker naš koledar ni popolnoma usklajen z lunarnimi meseci.

Na vaše ljubezensko življenje bo vplivala tako, da vam bo ponudila redke priložnosti. Izkoristite jih!

BOBROVA LUNA: 30. november 2020

To je čas, ko se bobri aktivno pripravljajo na zimo.

Pripravite se, da bo vaše ljubezensko življenje postalo resno. S partnerjem se boste počutili povezani, kakor da spadata skupaj. Čutili boste toplino, domačnost doma. Morda bosta zaživela skupaj ali pa bosta našla nov kraj za bivanje. Ne verjamete? Počakajte, da pride naokoli bobrova luna.

HLADNA LUNA: 30. december 2020

Decembra, ko se vreme ohladi, nastopi čas za luno, ki označuje pravi začetek zime. Ampak ne zime v vašem srcu. Pravzaprav ne bodite presenečeni, če vam bo zima zmešala glavo. Tako si boste želeli čim več časa preživeti s partnerjem ali ljubimcem. Ja, zima 2020 bo vroča!


shutterstock_1502881307 10 duhovno “prenosljivih” bolezni: tega se moramo vsi paziti! shutterstock_419149882 Bodi to kar si, odreči se omejitvam in bodi srečen! shutterstock_350566706 Če si v zvezi in sanjaš kaj od tega, pazi! Nekaj ni v redu … people-asked-point-iran-on-map-joanna-piacenza-fb Američane so prosili, da na zemljevidu najdejo Iran … in nekateri so pokazali na ZDA! · ·