ali-pazani-v75NfLjqe-Q-unsplash
V zraku · odnosi

“Sem sebična, nepotrpežljiva in malce neodločna. Delam napake, ne da se me nadzorovati, težko je z mano. Ampak če ne moreš biti ob meni, ko sem najslabša, si me zagotovo ne zaslužiš, ko sem najboljša.” – Marilyn Monroe

Močna, samozadostna ženska pozna svojo vrednost, se ceni in spoštuje, zato teh 14 stvari pri moškem ne bo prenašala.

IZGOVORI

Če se izgovorite enkrat ali dvakrat, da je nekaj prišlo vmes in se ne moreta srečati, ji je razumljivo, a nenehni izgovori zanjo niso sprejemljivi. Močna ženska sprejme opravičilo, ampak tudi ve, kdaj ji je dovolj izmikanja, in odide. Moškega, ki je dober v izgovorih, ne potrebuje v svojem življenju.

PRELAMLJANJE OBLJUB

Močna ženska ne bo sprejela odpovedi v zadnjem trenutku, ko je že pripravljena za odhod. Če prekličete zmenek, je bolje za vas, da se ji oddolžite na tisoče načinov, saj vas bo sicer zapustila. Če ji kaj obljubite, to naredite.

NESPOŠTOVANJE

Kaj naredi močno žensko tako privlačno? Spoštovanje sebe. Nikoli ne bo prenašala, da se boste z njo pogovarjali nespoštljivo ali podcenjevalno. Če se boste, se spoštuje dovolj, da bo odšla. Ne potrebuje nekoga, ki se do nje vede nespoštljivo.

NADZOROVANJE

Močna ženska je neodvisna, ne potrebuje nekoga, ki jo nadzira. Ima svoje življenje in ona se bo odločila, ali boste del njenega življenja ali ne. Ne govorite ji, kaj lahko in česa ne sme storiti. Ne govorite ji, kam lahko gre in kam ne sme iti. Če mislite, da ji lahko rečete, s kom naj se pogovarja, dvakrat premislite. Kajti močne ženske ne moreš nadzirati.

LAŽI

Močna ženska je iskrena. Nikoli vas ne bo pustila tavati v temi, pa naj gre za karkoli. Vse stvari vam bo povedala v obraz. Enako pričakuje od vas. Če vas ujame na laži, se bo vprašala, ali vam še sploh lahko zaupa, in če ne, ne vidi razlogov, da bi z vami gradila odnos.

VARANJE

Močna ženska ne bodo nikoli prenašala varanja. Če vas ujame enkrat, je to zanjo dovolj. Če ugotovi, da se z njo igrate, ni pomembno, kako boste hoteli to prekriti ali utemeljiti, je z vami končala. V odnosu išče nekoga, ki mu lahko brezpogojno zaupa.

ČAKANJE

Močna ženska pozna vrednost svojega časa. Ne bo sedela in čakala na vaš klic. Ima dovolj samozavesti, da naredi katerikoli korak, ki ga želi, in ne bo trenila z očesom, ali se vam zdi to v redu ali ne. Ne pošiljajte ji sporočil s tridnevnim zamikom, ker ve, da je vredna več, in če tega ne vidite, nimate kaj iskati v njenem življenju.

POMANJKANJE PODPORE

Močne ženske potrebujejo podporo. Ko se za nekaj odločijo, naredijo za to več kakor povprečen človek. In če ji ne kriješ hrbta, ne verjameš vanjo in je ne motiviraš, te ne potrebuje v svojem življenju. Ceni ljudi, ki ji pomagajo videti stvari drugače, iz druge perspektive. Tiste, ki ji pokažejo, da so problemi rešljivi. Ne glede na to, kako samozavestna je, bo včasih zmedena, in tedaj pričakuje od vas, da ji pomagate. Opomnite jo, da je vredna, in da se iz vsake napake lahko kaj nauči!

MANIPULACIJA

Močna ženska se ne odziva na manipulacijo. Torej nima smisla, da sploh poskusite.

LJUBOSUMJE

Ljubosumje je znak negotovosti. Noče zapravljati časa, da bi vas prepričala, da je samo vaša. Ne more vam kar naprej ponavljati, da so drugi moški samo njeni prijatelji in nič več. Ve, da je edini način, da to premagate, da si zgradite svojo samopodobo, da zaupate sebi in njej – to ni nekaj, kar vas lahko nauči ona. Zaupanje pride iz nečesa v vas in ne iz osebe, ki je ob vas.

NEPRIJAZNOST

Neprijaznost je tudi znak negotovosti. Ljudje so zlobni, ko se počutijo ogrožene. Močna ženska ne bo nikoli izbrala nekoga, ki je takšen. Opazovala vas bo, kako se vedete do drugih, saj ji bo to pokazalo, kakšen človek ste.

ČUSTVENA ZLORABA IN STRUPENI LJUDJE

Močna ženska ne prenese, da bi z njo kdo ravnal grdo. Če boste kričali ali jo žalili, vam zlepa ne bo oprostila. Kdor se znaša nad drugimi, da bi se počutil sam bolje, ne spada v njeno življenje.

ZANEMARJANJE

Pričakuje, da ji boste namenili svoj čas in pozornost, ker je vam pripravljena dati svojega. Če se odločite, da se spustite iz svojega sveta nazaj na zemljo in se poskušate vrniti v njeno življenje, bo dobro premislila, ali vas bo sprejela nazaj.

OBSOJANJE

Tudi močna ženska ni popolna. Kakor vsi drugi dela napake. Toda ona se vedno opraviči za storjeno napako. Nikoli se ne bo osredotočila na preteklost ali dovolila, da bi preteklost narekovala sedanjost. Kar je bilo, je bilo.

Močna ženska vas ne potrebuje. Naučila se je, da ne potrebuje drugih. Želi si vas. Izbrala je vas. In če ste prava oseba zanjo, boste to cenili in spoštovali.


shutterstock_1105070279 Dokaz, da se ceniš: takšna sporočila pošilja ženska, ki se spoštuje! shutterstock_1580042179 Preveri kaj o tebi govori emoji, ki ga najpogosteje uporabljaš?! shutterstock_525492073 Ženska ljubezen: kako dolgo rabi ženska, da se popolnoma zaljubi?! shutterstock_1469026343 Ko lažeš sama sebi: to so znaki, da bivšega fanta še nisi prebolela! · ·