Modna ikona na stara leta
Utrip mesta · moda

Ta 85-letni gospod ni zares modna ikona, čeprav bi se po fotografijah zaklinjali, da gre za bivšega modela, ki se noče upokojiti. V resnici pa je zgolj preprost kmet iz province Fujian na Kitajskem, ki ga je njegov nečak poslal skozi neverjetno stilsko preobrazbo, ki do izraza pride posebej na fotografijah, kjer ga vidimo v njegovi vsakodnevni opravi.

Če ste vi mislili, da je 85-letni gospod s fotografij modna ikona na Kitajskem, je tudi vas uporabnik kitajskega Facebooka Weibo, XiaoYeJieXi, pošteno naplahtal. Čeprav so današnji modni trendi pisani na kožo mlajši populaciji, sta dedek in vnuk dokazala, da smo lahko dobro in modno videti pri vseh letih. Kmeta (iz province Fujian na Kitajskem) bi namreč zlahka zamenjali za modno ikono.

PREBERITE ŠE: Najboljši modni Instagram profili leta 2016, ki jim morate slediti

Za izjemno transformacijo osemdesetletnika je, kot rečeno, zaslužen mladi kreativec XiaoYeJieXi, ki je svojega dedka za fotografiranje postavil v urbano okolje. Rezultat je niz fotografij kot iz kakšne modne revije, čeprav niso komercialne narave. Vnuk je preprosto želel svojega dedka obleči v trendovska oblačila in ga odpeljati na ogled mesta, proč od vrtov, polj in kmetij, ki jih je vajen. Njegov projekt je naletel na številne pozitivne odzive in spodbudil veliko ljudi, da preživijo več časa s svojimi bližnjimi in bolj cenijo skupne trenutke.

Modna ikona na stara letaOdpri galerijo
PicMonkey Collage Frizure 2016: trend “glow-in-the-dark” – zasij, ko pade mrak Šal, ki meri temperaturo zraka. Neopixel: šal, ki meri temperaturo zraka Ročna ura Swiss Alp Swiss Alp: mehanska ročna ura z videzom pametne ure Pametne superge Digitsole Smartshoe CES 2016: futuristične superge, ki jih upravljamo s pametnim telefonom ·