PicMonkey Collagemoškaočala
Utrip mesta · moda · moška moda

Ste za letos že našli sončna očala, v katerih preprosto zažigate? Za vas smo zbrali najbolj modna moška sončna očala 2016, med katerimi se bodo zagotovo našla kakšna po vašem okusu!

Okrogla sončna očala

Če ste ljubitelji Ozzyja Osbourna, ne spreglejte letošnjega izbora okroglih očal. Pepe Jeans navdušuje s svojimi Round Frame Glasses, za njimi pa s pridihom sodobnega nič kaj ne zaostajajo Round Frame Acetate by Thom Brown. Če nobena niso po vašem okusu, vas mogoče navdušijo Round Glasses by Dolce & Gabanna.

Moška sončna očala 2016: Pepe JeansOdpri galerijo

Retro sončna očala

Izbira retro očal je letos neverjetno široka. Kot vsako leto tudi letos Ray Ban upravičuje svoje ime z dvema odličnima retro dizajnoma – Clubround sunglasses in Clubmaster classic. Za malo drznejšo, a tudi cenovno ugodnejšo možnost sta na izbiro modela Yellow Chunky Clubmaster by River Island in Black Retro Nose Bar Mirror Round Sunglasses by River Island. Za klasična retro očala iz 50. let pa so poskrbeli oblikovalci Next z modelom Black Glasses. Svojo kupico je pristavil tudi Persol s sončnimi očali, ki so za vožnjo nepremagljiva – Persol 649. John Lewis pa z modelom Plain Clubmaster ponuja še odlično izbiro za tiste, ki ne želijo za sončna očala zapraviti cele mesečne plače.

Moška sončna očala 2016: River IslandOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: Moška moda za na plažo 2016: od Miamija do Ljubljane

Aviator sončna očala

Najboljša sončna očala letošnjega leta tudi letos vključujejo kar nekaj aviator modelov. Za tiste, ki prisegajo na kakovost, so na voljo Cliff Aviator Style Polarized Sunglasses by Tom Ford, za tiste, ki se držijo tradicije, pa klasična Ray Ban Aviator. Za cenejšo različico pokukajte v H&M za sončna očala Classic Aviatos Style, za resnično izdelana očala pa vam priporočamo sončna očala Fine Metal Aviators by Prada.

Moška sončna očala 2016: H&MOdpri galerijo

Klasična sončna očala

Oakley je tako v kakovosti kot estetiki v vrhu svoje industrije. In to je dokazal tudi letos z drznimi sončnimi očali Stringer Polarized. Če ste v naglici ali pa se vam ne ljubi celega tedna zapraviti za iskanje sončnih očal, vam priporočamo nakup Wayfarers by Boss Orange – nosite jih lahko h kakršnemukoli “outfitu”, prav tako pa pristajajo praktično vsem oblikam obrazov. Za tiste, ki očala menjate vsako sezono in zato iščete finančno dostopnejše različice, pa je na voljo odličen model sončnih očal Black and Yellow 50’s Classic Sunglasses by Top Man. Če je vaš obraz okrogle oblike, pomerite Petrol Coloured Sunglasses by Boss Orange. Če pa želite doseči oster, klasičen videz, so sončna očala Wassup by Maui Jim vaš novi najboljši prijatelj.

Moška sončna očala 2016: OakleyOdpri galerijo
Tommy Hilfiger Moška moda za na plažo 2016: od Miamija do Ljubljane V trendu so kodri Moške frizure 2016: v modi so kodri Jona Snowa Kateri čevlji h kateri obleki? Kateri čevlji gredo h kateri obleki? PicMonkey Collage Pri reviji GQ razglasili moške z največ stila za leto 2016 · ·