Foto: Pikkpack Shoes.
V zraku · trend

Madžarska oblikovalka Sara Gulyas je svoj študijski projekt spremenila v očarljivi modni trend letošnje pomladi. Pikkpack Shoes so nas namreč očarali ne le z videzom mehkega usnja in živahnimi vezalkami, temveč tudi s svojo funkcijo naredi sam.

Z več kot 10 leti izkušenj oblikovanja z usnjem in eksperimentiranjem najrazličnejših oblik obutve, je Sara Gulyas le prišla do kreacije, ki jo bo zagotovo ponesla med največja modna imena.

Njena želja je bila ponuditi izdelek z minimalno količino materiala, ki bo povrhu vsega v proces ustvarjanja vključeval tudi kupce same. Navdihnjeni z madžarsko tradicionalno obutvijo, bocskor, so se rodili Pikkpack Shoes. Zgolj en kos usnja se s pomočjo bombažnih vezalk živahnih barv in našo spretnostjo spremeni v uniseks lahkotno trend obutev za urbano raziskovanje prihajajočih toplih dni. Čeprav grejejo, hkrati tudi dihajo, saj so iz naravnih materialov, a še vedno okolju prijazni in z dolgo življenjsko dobo.

Gre torej za edinstven izdelek, kjer si kot kupci izberemo ne le barvo vezalk in odtenek visoko kakovostnega usnja, temveč dokončamo obutev kar z lastnimi rokami. Z nošenjem se tako oblika popolnoma prilagodi našim stopalom, kar jim dodaja še večjo vrednost. S tem Pikkpack Shoes odlično usklajujejo udobje in stil ter poskrbijo za obračanje mimoidočih glav.

)

Foto: Palo TOP trend lesenih očal ostaja. Zakaj? maxresdefault-13 Ikeina kampanja za energetsko učinkovitost earth-observing-satellite.jpeg-1280x960 Osupljivi pogled na Zemljo iz satelita Landsat 8 Alkimijski dvojec Privlačna mistika alkimističnega dizajna · · · · · · ·