Psi, ki so si omislili bolj modno frizuro kot ti!
V zraku · buzz buzz

Obleka naredi človeka, frizura pa psa! Oglejte si pse, ki so obiskali pasjega frizerja in se iz salona vrnili z bolj modno pričesko, kot ste imeli vi kdajkoli. Gre za japonski stil striženja, ki nekoliko odstopa tradicionalnega striženja pasem, ki pa ni bizaren kot geometrijske pasje frizure, ki so lani obsedle Tajvance, ampak iz vašega psa naredi frajerja in pol!

Želite, da bo vaš pes videti kot James Dean, kot največji frajer? Želite, da nima specifične oblike frizure? Potem si oglejte galerijo psičkov, ki so jim lastiki namesto klasičnih namenili modne pasje frizure (japonski stil striženja), na katere smo lahko ljubosumni še ljudje!

PREBERITE ŠE: Tajvanci prisegajo na geometrijske pasje frizure

Fotografije psov pred in po obisku pasjega frizerja je posnela Grace Chon, ki tovrstne posnetke združuje v seriji fotografij Hairy (”Kosmat”). Nekateri psi so po obisku pasjega salona skoraj neprepoznavni, saj so prestali zares izjemno stilsko preobrazbo. Oglejte si spodnjo fotogalerijo, morda pa dobite kakšen navdih tudi za vašega kosmatinca, preden ga naslednjič odpeljete k frizerju.

Modne pasje frizure – psi, ki so si omislili bolj modno frizuro kot vi:

... in po obisku pasjega frizerja.Odpri galerijo
Popoln uslužbenec 8 znakov, da ste odličen uslužbenec Mobilna igra Pokemon GO je za vedno spremenila naša življenja Življenje pred in po Pokemon GO shutterstock_268173248 Le redki lahko s telesom naredijo teh 10 stvari. Ste med njimi? Babice grafitarke Pozor, babice s sprejem! Babice grafitarke, ki rušijo stereotipe o starih ljudeh! · · · ·