Pullanbear
Utrip mesta · moda

Zdi se kot, da jeans še nikoli ni bil bolj popularen kot je letos. Je takorekoč vseprisoten, saj je must-have vseh trendseterk in modnih bloggerk, prikradel pa se je tudi v naše omare.

To pomladno sezono se zagotovo ne bomo sprijaznile zgolj z enim denim modnim kosom, saj je izbira tako pestra, da bi bilo izredno turobno ne imeti vsaj nekaj novih. Upale si bomo tudi nemogoče, saj bomo jeans kombinirale z jeansom. Naj se sliši še tako noro, naj bo naša galerija dokaz, da temu ni tako. Profesionalne stilistke namreč to naredijo tako vrhunsko, da nas pogled na njihove modne kombinacije odpelje na fantazijsko modno potovanje.

PREBERI ŠE: Modni trend: Raztrgan jeans

V galeriji si oglejmo priljubljene kavbojke, med katerimi so najbolj opevane “boyfriend”, “mom jeans”, “skinny” in “cut-off”, našli pa smo tudi nekaj ostalih modnih jeans poslastic.

Odpri galerijo
Zara Lahkotni kombinezon obljublja neskončno udobje in brezskrbno ugodje Foto: Asos. Poletni pobeg bo z novo potovalko še prijetnejši Foto: Asos. Pižame, ki zazibajo v še slajše sanje cover Poletni salonarji in modne torbice Deichmann · · ·