Foto: Justanother
V zraku · trend

Kombinacija spomladanskih sandal in prikupnih nogavic je modna kombinacija / modni trend 2014, do katere so mnenja vsekakor izjemno deljena. Nekateri si še zamisliti nočejo, da bi nase nataknili kaj tako “češkega”, medtem ko so drugi, med katerimi so tudi vse najbolj znane modne trendseterke, trend sprejeli z močnim navdušenjem. Ta modni trend 2014, bo vsekakor nenavaden in za tiste pogumne.

Kombinacija spomladanskih sandalov z nizko in visoko platformo s prikupnimi, pa tudi športnimi nogavicami, je eden izmed ključnih trendov (modni trend 2014), ki bodo dominirali letošnjo pomladno sezono. Trend, ki dvigne marsikatero obrv, zaznamuje vedno dobrodošla funkcionalnost, saj nam v začetku pomladi, ko vendarle še ni tako toplo, kot bi si v resnici želeli, dopušča, da na svoja stopala vseeno nataknemo čudovite sandale, na katere smo komaj čakali vso zimo. Neučakane trendseterke so si drznile že med – pred kratkim zaključenim – mesecom mode in nam tako ponudile izjemen vir inspiracije.

V galeriji si oglejmo nekaj najbolj zanimivih videzov.

Odpri galerijo
sunsmiles_nogavicke Sunsmiles – obvezni sandali letošnjega poletja ceger-braon-1-2 Zolika – klasična torba z domiselnim preobratom cover-kolesa Najbolj trendi kolesa za svobodne mestne vožnje prikazna1 Shelfie – praktična polička, ki prenese vse tipe koles · · · · · · ·