Moleskine x Coca-Cola - kolekcija dizanerskih notesnikov
V zraku · buzz buzz

Pri podjetju Moleskine so 100-letnico ikonske Coca-Coline stekleničke ovekovečili z dizajnersko kolekcijo notesnikov, ki so jih oblikovali priznani umetniki.

100 let je, odkar je Coca-Cola svetu predstavila ikonsko stekleničko, ki še dandanes navdušuje mnoge. Izjemni jubilej so praznovali tudi pri podjetju Moleskine, kjer so se steklenički poklonili z omejeno kolekcijo notesnikov, ki so jih oblikovali priznani umetniki.

PREBERITE ŠE: 11. nevesta v družini, ki bo oblekla 120 let staro poročno obleko svoje prapraprababice

David Schwen, Matt Allen, Chris Weston, Hitomi Watanabe, Iky Oyamada in pariška ekipa iz Ogilvy & Mather so bili izbranci, ki jih je doletela čast oblikovati dizajnersko kolekcijo notesnikov, na platnice katerih so mojstrsko ujeli duha famozne stekleničke. Čeprav sta jih pri oblikovanju vodili Coca-Colina prepoznavna barvna paleta in vabljiva silhueta, je vsakemu izmed njih uspelo oblikovati edinstven notesnik, ki je pravi zbirateljski kos.

Moleskine x Coca-Cola - kolekcija dizanerskih notesnikovOdpri galerijo
Selfie varnostna opozorila Ruska policija izdala 15 varnostnih opozoril, ki svarijo pred nevarnostjo selfijev Mamini miti: zaradi njih smo vsi celo življenje živeli v zmoti Mamini miti, zaradi katerih ste celo življenje živeli v zmoti Natalia Vodianova Pirellijev koledar 2016 bo po zaslugi Annie Liebovitz popolnoma drugačen Poročna obleka z najdaljšim stažem 11. nevesta v družini, ki bo oblekla 120 let staro poročno obleko svoje prapraprababice ·