moške frizure 2017
Utrip mesta · moda · moška moda

Je vaša novoletna zaobljuba tudi nova pričeska? Potem si poglejte, kakšne bodo moške pričeske 2017, potem pa hitro k frizerju.

Moške pričeske 2017:

Vračajo se resaste pričeske.

Moški se lahko letos odločite za nekoliko daljše lase spredaj in ob straneh. Pričeska je še vedno vsestranska in omogoča več videzov: lahko jo pustite nedotaknjeno in tako dodate teksturo ali pa za kakšno priložnost ustvarite bolj ‘polizan’ videz. Da bi pričeska kar najlepše stala, se priporoča sprej z morsko soljo.

‘Vojaška’ pričeska

Vojaški videz je velik trend tudi na modnih brveh, zato ni čudno, da je končal tudi v frizerskih salonih. Pričeska je nekoliko daljša in teksturirana po vrhu, sicer pa so lasje kratki oziroma čim krajši.

PREBERITE ŠE: Katerih moških oblačil ženske ne marajo?

Polizani lasje

Polizana pričeska bo tudi v letu 2017 ostala med trendi. Za doseganje videza potrebujete dober gel, ki bo pričesko držal na mestu do večera, saj je ravno tak tip pričeske idealen za prehod iz pisarne na plesišče.

Skuštrani kodri

Najpomembnejši trend te sezone je tekstura! Skuštrani kodri se lahko dosežejo z uporabo spreja s slano vodo. Tega nanesemo na lase in pustimo, da se naravno posuši.

Razmršen frufru

Frufru je odličen način, kako pustiti vtis, oblikuje pa se ga lahko na več različnih načinov. V letu 2017 bo v modi neurejen frufru!

stan smith PC wool sneaker Ikonične superge Adidas Stan Smith v volneni različici bre&co naslovna Bre & Co. Origami Watch: luksuzna ročna ura, ki skriva presenečenje Underscares Underscares – plenice za igričarje katerih moških oblačil ženske ne marajo Katerih moških oblačil ženske ne marajo? · · · ·