Lepotni trendi 2017 – umazan obraz
Utrip mesta · moda · Utrip mesta · zdravje & lepota

Da, prav ste prebrali. Pozabite na tuširanje in umivanje obraza kot dnevno rutino. Namesto tega pojdite ven, s tal poberite zemljo in si z njo dobro omavžajte obraz. To morate očitno narediti, če želite biti letos v trendu. Moški se po modnih pistah namreč zdaj sprehajajo z umazanimi obrazi! Po neurejeni pričeski in umetnem znoju, ki sta na brveh vladala v letu 2016, so se moški zdaj zatekli k še bizarnejšemu trendu.

Za moške, ki se sprehajajo po modnih brveh, je do zdaj veljalo, da so urejeni od glave do pet. Zakaj do zdaj? Ker se je v svetu moške mode pojavil nov lepotni trend – umazan obraz. Prvič smo ga lahko opazili na londonskem tednu mode, ki je znan po inovativnih in neobičajnih stilih, na modni reviji britanske blagovne znamke Topman.

PREBERITE ŠE: Lepotni trend 2017: bo t. i. negativni prostor najbolj vroč lepotni trend 2017?

Če velja, da se modeli na modne revije pripravljajo več tednov, celo mesecev, to ne pomeni, da se manekeni zdaj ne bodo smeli umivati mesec ali dva pred sprehodom po pisti. Gre vendarle za umetni videz, ustvarjen z ličili.

Navdihnili so jo britanski moški v devetdesetih, ki so ves dan preživeli na delu in nato končali v lokalu, kjer so žurali do jutranjih ur. Videz je sestavljen iz umazanije po obrazu, mastnih las in mastne kože. Če ga želite poustvariti, si ali A) ne umivajte obraza teden ali dva (odvisno od narave vašega dela oz. življenjskega sloga) ali B) uberite bližnjico in uporabite ličila. Predlagamo drugo možnost. Hvaležni vam bodo sodelavci, prijatelji in domači.

Galerija – v modi je umazan obraz:

Lepotni trendi 2017 – umazan obrazOdpri galerijo
Wair - šal, ki je tudi dihalna maska Wair – modni šal z dihalno masko, ki prečiščuje zrak in meri njegovo kakovost Pohodniški čevlji Columbia Canuk Titanium so na voljo v črni in beli barvi. Columbia Canuk Titanium – pohodniški čevlji iz titana in z Michelinovim podplatom LED šal LED-šal – šal, ki žari kot zvezdnato nebo naslovna Nagradna igra: podarjamo celovito oskrbo vida v Optiki Krstič · · · · · · · ·