ezgif.com-webp-to-jpg (70)
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Motorola je s pametnim telefonom One Vision v primerjavi z linijo Moto G7 storila občuten korak naprej. Če od svojega telefona v prvi vrsti zahtevate zaslon, primeren za ogled video vsebin, in nadpovprečne fotografije, je njen novi adut pravšnja izbira za vas.

Motorola je predstavila novega člana linije One, ki ga je poimenovala One Vision – njen najnovejši pametni telefon se ponaša s 6,3-palčnim LCD-zaslonom CinemaVision, ki sliko prikazuje v razmerju 21:9 in je zato kot nalašč za gledanje filmov.

Sprednja stran telefona ni zanimiva le zaradi edinstvenega zaslona, temveč tudi zaradi okroglega izreza za sprednjo kamero s senzorjem v ločljivosti 25 MP. Na zadnji strani se nahaja še kamera z ločljivostjo 48 MP. Obe kameri uporabljata metodo QuadPixel, ki štiri slikovne pike združi v eno večjo slikovno piko, kar pomeni, da končna slika vsebuje manj šuma.

Napravo srednjega razreda, ki ponuja 4 GB delovnega pomnilnika in 128 GB notranjega spomina, poganja procesor Samsung Exynos 9609.

Cena pametnega telefona Motorola One Vision znaša 299 €.

Galerija: Motorola One Vision

Motorola One VisionOdpri galerijo
najboljsi-telefoni-2019 To so najboljši pametni telefoni 2019 – ( v 1/2 leta 2019) cover-pixel-3a Google Pixel 3a – najboljša kamera in googlov pametni telefon za polovico denarja Nubia Red Magic 3 Nubia Red Magic 3: prvi igričarski telefon z vgrajenim ventilatorjem Foto 5_Galaxy A80 Samsung Galaxy A80: oblikovan za digitalne navdušence ·