nofilmschool_freefly_movie_4
V zraku · tehnologija · gadgeti

Če ste se kdaj smukali okoli snemalcev videospotov ali filmov, ste zagotovo poleg fotoaparatov in kamer opazili še nemalo napravic in pripomočkov, ki omogočajo snemanje po različnimi koti, z različne višine in na sploh pomagajo doseči izjemne videoučinke. Za te pripomočke, ki so velikokrat zelo dragi, skrbijo pri podjetju Freefly. A zdaj nam ponujajo nekaj cenovno zelo dostopnega in zabavnega.

Movi Smartphone Cinema Robot je napravica, ki bo vaš iPhone spremenila v filmsko kamero.

Gre za kardanski stabilizacijski sistem (gimbal), ki ga v nasprotju z drugimi zdaj lahko postavite tudi na tla. Pri Freeflyu pravijo, da so Movi ‘naučili vseh svojih trikov’ ter mu dodali precej zabavnih načinov snemanja, kot so Majestic, Echo, Time-lapse, Movilapse in Orbit.

Movi boste z aplikacijo povezali z iPhonom in tako svoje posnetke sproti urejali. V osnovnem načinu bo Movi pri miru, v preostalih pa bo zagnal svoje motorčke in se premikal po prostoru ter lovil najzanimivejše posnetke.

Ker je Movi namenjen predvsem akcijskim posnetkom, so ga pri Freeflyu ‘oblekli’ v trpežno in trdno plastično ohišje, kjer je tudi ročni upravljalnik z gumbi.

Cena za Movi je 299 evrov.

Galerija: Movi Smartphone Cinema Robot – naj vaš iPhone postane prava filmska kamera

Movi Smartphone Cinema Robot – naj vaš iPhone postane prava filmska kamera.Odpri galerijo

1000-500-citymagazine-cover 10 bistvenih dodatkov za vse srečneže, ki že imate iPhone X gimbalcam-self-stabilizing-4K-HD-action-sports-cam-details2 Kamera GimbalCam: sladkorček za vse, ki želijo posneti svoje dogodivščine Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek DOche2HVQAARXGK Unforgettable Umbrella: dežnik, ki ga ne boste nikjer pozabili · · · ·