Zvočni sistem Merlin 1
V zraku · tehnologija

Glasba je dragocena dobrina. Dvigne naše razpoloženje, prebudi spomine, je prostočasna dejavnost in terapevtsko sredstvo. Uživanje ob najljubših melodijah pomeni zaupati glasbo dobremu avdio sistemu, takšnemu, ki iz medija izvabi najboljše. Avdio sistem Merlin 1 stori prav to. Izdelali so ga strokovnjaki pri Musical Fidelity in kar čaka, da spremeni način poslušanja glasbe. Sestavljajo ga ojačevalec, zvočnika (15–75 W) in gramofon (!).

Avdio sistem Merlin 1, ki so ga pripravili pri Musical Fidelity, je zvočni sistem za petičneže, ob katerem se bodo omehčali tudi tisti nostalgični navdušenci nad vinilkami, ki v sodobni tehnologiji vidijo ”zlo”. Merlin je preprosto tako dober, da bo začaral prav vse. Avdio sistem za bogove sestavlja izjemen ojačevalec, ki so mu pozitivne ocene pripeli “avdiorecenzenti” po vsem svetu, zvok pa dostavljajo privlačni in kompaktni zvočniki, ki jih boste dali na pomembnejši prostor v sobi kot najdragocenejšo vazo. Ne glede na to, kakšen okus za glasbo imate, Merlin vas bo, imenu primerno, s svojim senzacionalnim zvokom naredil kot uročene.

PREBERITE ŠE: Bluetooth zvočniki, ki jih je navdihnila filmska saga Vojna zvezd

Gramofon je izdelan iz najboljših materialov, s starih in novih gramofonskih plošč pa izvablja zvok, ki bo hrana tudi za najizbirčnejša ušesa. Seveda omogoča poslušanje glasbe tudi prek drugih medijev, kot sta pametni telefon in tablica. Povežemo se lahko prek brezžične povezave, digitalnih in analognih line-input priključkov ali USB-vhoda – za povezavo z računalnikom. In čemu sploh gramofon v 21. stoletju? LP-ji trenutno doživljajo drugo pomlad, leta 2014 pa so po prodaji dosegli vrhunec v zadnjih 18 letih. Avdio sistem Merlin 1 bo na voljo decembra 2015 po (preračunani) ceni 1800 evrov.

Čarovnik Merlin, znan iz legende o kralju Arthurju, je bil izmišljen, zvočni sistem Merlin 1 ni! In tu je dokaz:

Zvočni sistem Merlin 1Odpri galerijo

Fotoaparat Light L16 Light L16 – en fotoaparat, 16 različnih objektivov. To je najbolj vsestranski fotoaparat na svetu! Po boju za všečke, zdaj še v boj za čustvene simbole. Facebook: prosili smo za gumb Ni mi všeč, dobili pa smeške! Ločite kateri je klon in kateri je pravi pes? Korejsko podjetje želi klonirati vašega psa! Poglejte, kako to počne. Še prej pa vprašanje: bi mu to pustili? Pregrešno dragi zvočnik BeoLab 90 Bang & Olufsen BeoLab 90 – zvočnik, ki stane celo premoženje, so mokre sanje vseh zvočnih perfekcionistov · ·